Kilka pytań ?
• Strona 1 z 1
Kilka pytań ?
Witam możecie mi udzielić odpowiedzi na moje pytania POPROSZĘ
1. Jak najlepiej i najszybciej zamontować motor na przyczepie towarowej (jedna osoba)
2. Czy posiada ktoś EVS R4 i jak on się sprawuje tz. nie lata , przekręca się itp.
3. Gdzie i czy mogę kupić nowe plastikowe osłony chłodnicy te przykręcane bezpośrednio do niej nie osłony boczne motor YAMAHA YZ POZDRAWIAM i dziekuję za ODPOWIEDZI
1. Jak najlepiej i najszybciej zamontować motor na przyczepie towarowej (jedna osoba)
2. Czy posiada ktoś EVS R4 i jak on się sprawuje tz. nie lata , przekręca się itp.
3. Gdzie i czy mogę kupić nowe plastikowe osłony chłodnicy te przykręcane bezpośrednio do niej nie osłony boczne motor YAMAHA YZ POZDRAWIAM i dziekuję za ODPOWIEDZI
- DYGI
- Świeżak
hello
1 bierzesz jakąś deske i wjeżdzasz motorem powolutku ja obstawiam koła pustakami zeby motor stał i opinam pasami.... czas tej operacji 5-10 minut ;D i jeszcze nie mialem problemu
2 brak odpowiedzi
3 szukaj allegro ebay olek motocykle i inne
1 bierzesz jakąś deske i wjeżdzasz motorem powolutku ja obstawiam koła pustakami zeby motor stał i opinam pasami.... czas tej operacji 5-10 minut ;D i jeszcze nie mialem problemu
2 brak odpowiedzi
3 szukaj allegro ebay olek motocykle i inne

Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
1) zadnych pustaków nie trzeba. robisz tak. wjezdzasz moto na przyczepke. i musisz miec minimum 2 pasy. 1 pas zakładasz na kierownicy po jednej stronie byle gdzie - tam gdzie wygodniej i tak żeby pas niczego nie uszkodził. drugą strone pasa mocujesz za burtą przyczepki, chyba że gdzies w podłodze masz ucha, z drugiej strony kierownicy robisz tak samo. i sciskasz. i moto juz nigdzie nie ucieknie. najlepiej tak żeby pasy dociskały moto w dół i w przód ( zeby przednie koło "wciskało" sie w burte. jak przyczepka duza, to mozna jeszcze zabezpieczycczyms tył. nie musi to byc juz pas, ja czasem rzucam oponke miedzy burte a koło motocykla. chodzi o to żeby tył nie jeździł na boki. ale nawet jak sie minimalnie przesunie - nic sie nie stanie. mozna jeszcze dokupic/dorobić taka wkładke miedzy opone przód a błotnik/pólke, wtedy jeszcze lepiej sie to trzyma.
2) mamy ten ochraniacz z kolega bostorn, pisz do niego moze wejdzie jakoś na kompa, swieża paczka przyszła do nas ze stanów własnie z tym ochraniaczem. jak cos pisz do mnie na PW to moge załatwić ci ten ochraniacz w dobrej cenie.
3) kupisz na allegro - powinny być, na pewno są też w serwisie yamahy,
2) mamy ten ochraniacz z kolega bostorn, pisz do niego moze wejdzie jakoś na kompa, swieża paczka przyszła do nas ze stanów własnie z tym ochraniaczem. jak cos pisz do mnie na PW to moge załatwić ci ten ochraniacz w dobrej cenie.
3) kupisz na allegro - powinny być, na pewno są też w serwisie yamahy,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości