motocykle TM
• Strona 1 z 1
motocykle TM
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
TM, włoskie motocykle. Ogólnie mało jest o nich informacji na polskich stronach. W Polsce TM nawet nie ma swojego dealera. Poszukując ciekawej oferty 450 enduro, czytając co nieco w necie, oglądając zawody supermoto (na extreme ;p), zainspirowały mi te motocykle, ładne z dużą mocą no ogólnie wydaje się, że to ideał. Marka mało popularna, szczególnie w Polsce. Jak wygląda sprawa z częściami? Ktoś ma, może się pochwalić? Interesuje mnie TM 450 EN.
Pozdrawiam
TM, włoskie motocykle. Ogólnie mało jest o nich informacji na polskich stronach. W Polsce TM nawet nie ma swojego dealera. Poszukując ciekawej oferty 450 enduro, czytając co nieco w necie, oglądając zawody supermoto (na extreme ;p), zainspirowały mi te motocykle, ładne z dużą mocą no ogólnie wydaje się, że to ideał. Marka mało popularna, szczególnie w Polsce. Jak wygląda sprawa z częściami? Ktoś ma, może się pochwalić? Interesuje mnie TM 450 EN.
Pozdrawiam
- Zabro
- Świeżak
a to ciekawe... TM pod jakiś inną marke podlega, czy jest niezależna i ma własne rozwiązania konstrukcyjne? SIlnik od kogo jest zapożyczony?
Ciekawe
http://www.tmmotorcycles.com/
Ciekawe

http://www.tmmotorcycles.com/
-
grunder - Mieszkaniec forum
zalezy jaki model. niektóre TMki miały silniki od ktmów 4T 00-07 wiec mocne, sprawdzone i dobre jednostki
2T z tego co wiem miały silniki na bazie ktma SX i hondy CR ( np tłoki pasowały, z CR, a korby z SX czy jakoś tak ) marka TM wybiera najlepsze rzeczy z róznych marek, i wsadza je do siebie, wiec motocykle sa na prawde dobre. jednak są mało popularne, wiec niektóre częsci są na prawde drogie i trudno dostępne. znajomy miał TM 80 i sprzedawał na częsci - poszła mu praktycznie od ręki. wiec zapotrzebowanie na częsci jest spore

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości