KTM 525 ile KOSZTUJE w Angli ?
• Strona 1 z 1
KTM 525 ile KOSZTUJE w Angli ?
Witam mam takie pytanie Ile w angli kosztuje KTM SX 450,525 ? (2006-2009r)
W angli dbajÄ… o takie motocykle?
I ile by kosztował transport do polski ?

W angli dbajÄ… o takie motocykle?
I ile by kosztował transport do polski ?

- czstunt
- Świeżak
masz ebay i inne i ogląwdaj. ale powiem ci ze sam chciałem kupic w UK exc 525 ceny wcale nie były jakies mega rewelacyjne. 500 zł taniej czasem 1000 zł tylko że kupujesz praktycznie kota w worku, nie sprawdzic co i jak. anglicy róznie jeden dba i wsadza duzofajnych czesci, miałem cR i yz z uk wszystkie igiełki, zadbane, wszystko co mozliwe sportowe. ale są tez padła bo tam mało kto sie zna ;P zalezy na co sie trafi. transport zalezy jak załatiwsz w granicach 700 - 1000 zł da sie juz załatwic. moja rada - popatrz najpierw w PL. ja kupiłem tanio w PL i na dodatek 140 km od mojej miejscowosci i nie żałowałem zakupu
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
transport w zależności od przewoźnika, słyszałem że ok 1000zł
ebay.co.uk tam szukaj ew na innych stronach, było pełno takich tematów
wszędzie dbają, w anglii sprzęty są zadbane ale mozna i trafic na takiego rzęcha który nawet dobrze koła nie bd miał zamontowanego, na pewno lepiej jak u nas, ale to zależy jaka sztuka się trafi
temat zamykam, odpowiedź na swoje pytania masz, na przyszłosc pytaj się w dziale krótkie pytanie, szybka odpowiedź.
ebay.co.uk tam szukaj ew na innych stronach, było pełno takich tematów
wszędzie dbają, w anglii sprzęty są zadbane ale mozna i trafic na takiego rzęcha który nawet dobrze koła nie bd miał zamontowanego, na pewno lepiej jak u nas, ale to zależy jaka sztuka się trafi
temat zamykam, odpowiedź na swoje pytania masz, na przyszłosc pytaj się w dziale krótkie pytanie, szybka odpowiedź.
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość