Honda CRF 250X - czy warto?
• Strona 1 z 1
Honda CRF 250X - czy warto?
Jako że jest to mój 1 post na forum - witam wszystkich!
Mam prośbę do Was o poradę przy zakupie mojego pierwszego enduro. Mam ofertę zakupu za 12k, sprowadzony ze stanów (nie zarejestrowany w pl), rok 2008. Ogólnie stan motocykla wydaje się dobry, poprzedni właściciel przygotował go do jazdy, wymienił co trzeba, i po pierwszej wyprawie (dosyć poważna wywrotka) zdecydował że to nie dla niego i zostaje przy nakedach. Co myślicie o tym enduro za taką kasę w porównaniu z innymi modelami? Mam też duże wątpliwości co do mocy - 28km
Czy to będzie wystarczająca moc na większe podjazdy, czy można ją odblokować, jak? Sam ważę 75kg przy 180cm wzrostu.

Mam prośbę do Was o poradę przy zakupie mojego pierwszego enduro. Mam ofertę zakupu za 12k, sprowadzony ze stanów (nie zarejestrowany w pl), rok 2008. Ogólnie stan motocykla wydaje się dobry, poprzedni właściciel przygotował go do jazdy, wymienił co trzeba, i po pierwszej wyprawie (dosyć poważna wywrotka) zdecydował że to nie dla niego i zostaje przy nakedach. Co myślicie o tym enduro za taką kasę w porównaniu z innymi modelami? Mam też duże wątpliwości co do mocy - 28km

- damdi
- Świeżak
to jest motocykl pod cross country
wiec da rade w takim terenie w 100%. co do samego pojazdu są ta dobre sprzęty. aczkolwiek cena hmm jak na sciaganego z usa troche drogo. bo niewiele drozej mozesz miec cos z KTMa, albo WRke, a tego jeździ wiecej, wiec wiecej częsci. aczkolwiek zalezy to tez od stanu. w USA czesto przed jaka kolwiek jazdą ludzie wsadzają tam wszystkie sportowe częsci, wydechy , koła elementy silnika itp. wtedy takie moto jest duzo wiecej warte. wiec ta cena 12k moze byc akurat 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to jest standardowa moc 250 w 4T hard enduro. na pewno na hamowni jeszcze wiecej by pokazało. dodatkowe modyfikacje sa lipne bo koszta utrzymania gwałtownie rosną. i robisz remont co chwile. a 250 i tak jest dosyc delikatnym sprzętem, bo wyzyłowanym.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości