Jak rozpoznać rok FullCrossa ??
• Strona 1 z 1
Jak rozpoznać rok FullCrossa ??
Witam na allegro pełno jest takich sformułowań że moto było sprzedawana jako 2000r a okazało sie 1998) Słyszałem że sprawdza sie to po nr. ramy ale jak dokładnie ??
Z góry dzięki za poświęcony mi czas na takie pierdoły
Z góry dzięki za poświęcony mi czas na takie pierdoły
- lewy0722
- Świeżak
o takie pjerdoły pyta sie w innym temacie - krótkie pytania szybkie odp. a tak w ogóle to nie raz padała odpowiedź
ale juz nie trujÄ…c..
tak po numerze ramy, z tym że te numery były rózne, najpewniej jest zadzwonic do dealera on powinien powiedziec po numerze co za rok. wiekszosc w miare współczesnych pojazdów ma swój rok umieszony jako 10 cyferka numery vin. jednak są wyjątki. i wtedy jak sie nie zgadza albo trzeba znalesc w google informacje czy jest to inna cyferka, albo czy jedyna opcja to telefon do dealera

tak po numerze ramy, z tym że te numery były rózne, najpewniej jest zadzwonic do dealera on powinien powiedziec po numerze co za rok. wiekszosc w miare współczesnych pojazdów ma swój rok umieszony jako 10 cyferka numery vin. jednak są wyjątki. i wtedy jak sie nie zgadza albo trzeba znalesc w google informacje czy jest to inna cyferka, albo czy jedyna opcja to telefon do dealera
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości