Jak to jest ? Pyt . Yamaha Yz 125 cześć Prawna !
• Strona 2 z 2 • 1, 2
w weekend najgorzej. jak sobie w tygodniu jeździsz to i tak nikogo nie ma, bo pracują itp. a w weekend szczególnie w niedziele to jakieś grille, pikniki, spacery po lesie itp. i w dodatku częściej policja jeździ.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
Witam.
Kupiłem niedawno honde cbr F3 i gdy skończyło mi się paliwo i zalałem od nowa tak moto już nie odpalił... pompka bije i prąd na świece też jest podawany... Wiec co może być i co można jeszcze sprawdzić???? jak macie jakieś konkretne pomysły piszcie będę wdzięczny! Mój mail: lukas1262@op.pl
Kupiłem niedawno honde cbr F3 i gdy skończyło mi się paliwo i zalałem od nowa tak moto już nie odpalił... pompka bije i prąd na świece też jest podawany... Wiec co może być i co można jeszcze sprawdzić???? jak macie jakieś konkretne pomysły piszcie będę wdzięczny! Mój mail: lukas1262@op.pl
- lukas1262
- Świeżak
teraz mi się przypomniało jak kolegów kiedyś na komarku i jawce 50 leśniczy w lesie zatrzymał jak sobie jeździli, jawka na crossowych oponach to ślady jak cross zostawiała, to kazał im tylko nie jeździć po lasach państwowych.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
Panowie policja od razu odróżni crosa od enduro (brak świateł, lusterka i rejestracji !! ) . A co ci grozi :mandat za brak OC ok 3000 zł i jak nie masz uprawnień 500zł . Ale teraz to powinno cię bardzo zainteresować ; przypuśćmy ,że spowodowałeś wypadek w ,którym ucierpiał inny człowiek i leżał w szpitalu powyżej 7 dni to jest WYPADEK !!. Taki poszkodowany może od ciebie w formie powództwa cywilnego żądać odszkodowania czytaj RENTY do końca życia a masz kasę żeby płacić ?
Ponieważ nie masz OC Fundusz Gwarancyjny poszkodowanemu wypłaci a do ciebie przyśle komornika . Po prostu trzeba uważać . Piszesz ,że latasz po wydmach (po wydmach jazda jest zabroniona) i wystarczy telefon turysty aby pały przyleciały a w sezonie jest ich tam u ciebie pełno. Pozdrawiam i życzę gumowych kości.
Ponieważ nie masz OC Fundusz Gwarancyjny poszkodowanemu wypłaci a do ciebie przyśle komornika . Po prostu trzeba uważać . Piszesz ,że latasz po wydmach (po wydmach jazda jest zabroniona) i wystarczy telefon turysty aby pały przyleciały a w sezonie jest ich tam u ciebie pełno. Pozdrawiam i życzę gumowych kości.
- klaudia01111
- Świeżak
- Bumblebeee
- Świeżak
a co maja zrobić ci którzy mieszkaja w mieście na obrzeżach i maja np 2 skrzyzowania do jakiejs lesnej sciezki czy toru ? raczej wynajmowanie lawety czy pchanie to troche roboty, wiec zwykle sie ryzykuje i kawałek jedzie miastem
nikt przecież nie udaje sie tam dla własnej przyjemnosci

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Decyzja i tak już zapadła kupuję KTM sx 125 pod koniec sierpnia dzięki wszystkim za rady będę starał się uważać i unikać niebezpiecznych sytuacji związanych z policją itp oraz z bezpieczeństwem swoim , mam po prostu nadzieję , że jak będę wszystko robił z głową to będzie dobrze .
- misiek94
- Świeżak
klaudia01111 nie napisałem , że latam , bo jeszcze nie mam czym ale nie wiem czy kiedyś byłaś w łebie , ale tu jest tak , że molo dzieli plaże na dwie części zachodnią ( dużo turystów , duże wydmy niby wielka atrakcja ) i wschodnią gdzie jest również dużo turystów , ale na plaży , a jada lasami we wschodnią stronę można smigać ile się chce , bo tam nie ma wiary ( mieszkam tu od 17 lat wiec się orientuje ) i na końcu dodam , że nie jestem na tyle głupi , aby jeździć w lato ( moi rodzice też mają agroturystykę wiec wiem , że ludzi jest w tej chwili full ) po wydmach itp tylko po sezonie kiedy ulice są tu puste ; > , i nie mam najmniejszego zamiaru jeździć po drogach publicznych , mieszkam na osiedlach domów jednorodzinnych , a około 20 m od mojego domu jest łąka która wjeżdża się w las .
- misiek94
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2