Cr, Yz, Rm ? A może coś jeszcze innego ?
• Strona 1 z 1
Cr, Yz, Rm ? A może coś jeszcze innego ?
Witam. Po pracy wakacyjnej i po sprzedaniu swojej Dt będę planował zakup jakiegoś full crossa. Będzie to latało po polach, łąkach, lasach, a także i torach, gdyż mamy wykopane z kolegami 3 w pobliżu. Co byście polecali? Mam uprzedzenia co do yz, bo miałem wypadek na tym już i średnio mi się jeździło, bynajmniej tamtą sztuką. Wypadek dosyć poważny, ale nie o tym temat. Na motor będę miał około 5/6tysięcy. Cały ubiór posiadam, buty w drodze. Jakie są wasze opinie i co w tych pieniądzach mógłbym kupić ? Mogą być również inne niż w temacie. Trochę jeździłem i rm'em i yz'tka i cr'ka. Najlepsze wrażenie wywarła na mnie Cr. Dawajcie nawet linki jak macie coś ciekawego. Pozdrawiam 

- karolo03m
- Świeżak
skoro do yz masz uraz nie kupuj full crossa. yz cr rm to jedna chwała. co bys nie kupił prowadzi sie w zasadzie tak samo. dla laika jak Ty każdym moto bedzie jeździło sie tak samo. jak juz koniecznie chcesz fulla kup to co ci sie podoba i to co bedziesz miał w najlepszym stanie technicznym. to jest podstawa. zywotnosc, koszt czesci, spalanie wszystkie sprzety maja na zblizonym poziomie i nie ma po prostu lidera.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Karol bierz to:
http://allegro.pl/ktm-125-sx-2003-zadba ... 55194.html
W Przygradowie takiego nikt nie ma.
http://allegro.pl/ktm-125-sx-2003-zadba ... 55194.html
W Przygradowie takiego nikt nie ma.
Yamaha yz 125 99"
-
oride16 - Świeżak
za 5/6 kupi sie juz kazdą marke w niezłym stanie
no niestety chciałem polecic harda ale ta kasa to troche za mało. i szkoda troche pchac sie w starego trupa

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
oride16 : Znam CiÄ™?
henio12323 : tylko do jednej yz mam uprzedzenie. Więcej na tamtą sztukę nie wsiądę nawet... Na Cr jak najbardziej przyjemnie mi się jeździło. Yz ma jakąś niewygodną pozycje za kierownicą jak dla mnie..
henio12323 : tylko do jednej yz mam uprzedzenie. Więcej na tamtą sztukę nie wsiądę nawet... Na Cr jak najbardziej przyjemnie mi się jeździło. Yz ma jakąś niewygodną pozycje za kierownicą jak dla mnie..
- karolo03m
- Świeżak
słuchaj to wszystko kwestia ustawienia. ktos sobie moze wsadził podwyzszenie kierownicy dobrał kąt pod siebie to nie musiało ci sie wygodnie jeździc. w crossówkach masz sporo ustawien i w kazdym znajdziesz cos dla siebie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja tam miałem yz 250 i sądze ze godna polecenia. fajnie sie jezdziło no tylko kwestia tego jak kto jezdzi bo jesli to ma byc drugi moto to raczej nie ta pojemnosc ale 125 wystarczy i mysle ze było by warto na to dalej wskoczyc.
- mikulski53
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości