pytanie dot. kawasaki kx 85
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

to nie jest tak źle, patrząc na to że ja przez 2 lata simsonem 2 tys km zrobiłem  czyli nawet pojeżdże na tym
 czyli nawet pojeżdże na tym  
jeszcze się zastanowię nad tym kx, pośmigał bym chętnie takim ;d

jeszcze się zastanowię nad tym kx, pośmigał bym chętnie takim ;d
- Malaga Phantom
- Świeżak
tylko całkiem inaczej nabija sie przebieg simsonem a inaczej kxem  ja jak miałem rometa nie wiem czy 400 km nim zrobiłem
 ja jak miałem rometa nie wiem czy 400 km nim zrobiłem  ciagle albo naprawa albo cos a jak jazda to tylko wokół domu
 ciagle albo naprawa albo cos a jak jazda to tylko wokół domu  a ktmem juz kilka tysiecy naklepałem a nawet nie wiem kiedy
 a ktmem juz kilka tysiecy naklepałem a nawet nie wiem kiedy
				 ja jak miałem rometa nie wiem czy 400 km nim zrobiłem
 ja jak miałem rometa nie wiem czy 400 km nim zrobiłem  ciagle albo naprawa albo cos a jak jazda to tylko wokół domu
 ciagle albo naprawa albo cos a jak jazda to tylko wokół domu  a ktmem juz kilka tysiecy naklepałem a nawet nie wiem kiedy
 a ktmem juz kilka tysiecy naklepałem a nawet nie wiem kiedyKTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
dokladnie, mam tak samo, simsonem przez 2 lata jezdzilem i 2k km zrobiłem, nigdy gdzieś daleko, max 20km od domu, a chinola mam już pół roku i nabiłem z 1,5k km  jeżdże dużo więcej i częściej i oczywiście dalej ( ostatnio nawet 110km w jedną stronę
 jeżdże dużo więcej i częściej i oczywiście dalej ( ostatnio nawet 110km w jedną stronę  )
 )
jak na razie bd się tłukł na moim chińczyku, jakby miał dobre zawieszenie to bym go nie zamienił, ale jednak te dołki tak czuć że aż dupa boli ( chyba że jade na stojąco po dołach )
 )
pozdro

jeżdże dużo więcej i częściej i oczywiście dalej ( ostatnio nawet 110km w jedną stronę
 jeżdże dużo więcej i częściej i oczywiście dalej ( ostatnio nawet 110km w jedną stronę  )
 )
jak na razie bd się tłukł na moim chińczyku, jakby miał dobre zawieszenie to bym go nie zamienił, ale jednak te dołki tak czuć że aż dupa boli ( chyba że jade na stojąco po dołach
 )
 )
pozdro
- Malaga Phantom
- Świeżak
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości