Suzuki,itp pomocy
• Strona 1 z 1
Suzuki,itp pomocy
Witam chciałbym kupić motocykl crossówke suzuki RM kawasaki Kx 125 coś takiego czy kupując 14, 15 letni motocykl długo jeszcze wytrzyma po remoncie silnika itp ?
- harnas175
- Świeżak
to zalezy od stanu. ogólnie jak nie ma wybitych gniazd to przelatac moze tyle co normalna crossówka czyli jakies 40 mth. co do kxa odradzam
rmka moze byc ;D najlepsze były CRki i YZtki z tamtych lat

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
gniazda łozysk
stary 2T na pewno duzo przezył i raczej sie nie znajdzie taki gdzie tłok nie wybuchł a czesto tak sie dzieje że ostro dostaja łozyska wału i wybijaja gniazda. widywałem motocykle nie aż tak stare gdzie łozyska wału po prostu wpadały do srodka. a normalnie powinno sie je wprasowywac.
nie odradziłem RM własciwie kumpel miał tez nie najnowszą kupił uzywke przelatał ostry cały sezon sprzedał i dopiero koles wymienił tłok po 2 miesiacach ( a wiadomo jak sie po kupnie jeździ - bez przerwy) była poprawnie zrobiona nie miała wad. ale cos kiedys słyszałem o padających skrzyniach w RM. sam sie z tym nie spotkałem nigdy wiec nie potwierdze tego
ale duzo wiecej obcowałem z YZ i CR zwłaszcza z CR i moge śmiało polecic te moto 

nie odradziłem RM własciwie kumpel miał tez nie najnowszą kupił uzywke przelatał ostry cały sezon sprzedał i dopiero koles wymienił tłok po 2 miesiacach ( a wiadomo jak sie po kupnie jeździ - bez przerwy) była poprawnie zrobiona nie miała wad. ale cos kiedys słyszałem o padających skrzyniach w RM. sam sie z tym nie spotkałem nigdy wiec nie potwierdze tego

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości