Wypadki motocrossowe.Jakie mieliscie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
on dostal jakiegos urazu szyji albo kregoslupa. i raczej watpie zeby po takim czyms dalej normalnie funkcjonowal ...
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
kręgosłup raczej cały bo całe ciało drżało jak by był pęknięty to by jaką częścią ciała nie ruszał raczej padaczki nie dostał tylko mocno upadł na głowę i doznał tak silnego wstrząsu mózgu że doznał wstrząsu anafilaktycznego jest to zagrożenie życia bo może się udusić ale jak wcześniej pisałem po reakcji kolesia wnioskuje że wyciągną mu język na wierzch aby się nie udusił i zadzwonił pod stosowny numer
- maniak
- Świeżak
ja piernicze ale dyskusja się zrobiła. Dajcie spokój! Żyje czy nie, olać to- gadać o waszych wypadkach, urazach.
"Żyje czy nie, olać to"- nie łapać za słowa!
ten film jest dla nas pouczeniem i koniec
"Żyje czy nie, olać to"- nie łapać za słowa!
ten film jest dla nas pouczeniem i koniec

-
grunder - Mieszkaniec forum
michol napisał(a):''co niedawno wyszło na jaw, rozwalona łękotka i zerwane więzadło w kolanie.''
Ale to jak...nie wiedziales ze masz lekotke rozwalona i wiazadlo ?
chirurg stwierdził, że wszystko jest ok, dopiero po spotkaniu z specjalistą i rezonansie magnetycznym wyszło na jaw, że kolanko jest w rozsypce...
no ale w grudniu czeka mnie zabieg, później następny (choć mam nadzieję, że uda się wszystko za jednym razem załatwić) parę miechów rehabilitacji i znowu w siodło

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Ja zlamalem ''bez honoru'' bo zrobilem to na mokrej drodze... wpadlem w poslisk tylnym kolem..i dupp ....reka zlamana z przemieszczeniem (pod nadgarstkiem), zrobilem to kolo 15.00 a na drugi dzien o 16.00 mialem dopiero skladane i do gipsu dawane . Musialem ponad 24h czekac ze zlamana reka w huscie ;/ takie teraz szpitale sa.
Kx 125
-
michol - Świeżak
- Dzesiu10
- Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości