Problem z doborem motocykla offroadowego. poj. 125 ccm3
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Problem z doborem motocykla offroadowego. poj. 125 ccm3
Witam,
mam pewien problem, otóż, chcę sobie zakupić moto. W pierwszej wersji rozważałem kupno CROSSa. W grę wchodziła Honda CR 125/ Yamaha YZ 125
Znalazłem kilka dobrych ofert YZ, która mi się dość spodobała. ALE problem tkwi w tym, że nie mieszkam w centrum miasta, ale żeby dojechać do jakiegoś lasu, musiałbym się przebić z 400m przez najbardziej uczęszczaną w nim drogę. A jak dobrze wiecie, to niesie za sobą trochę strachu, bo i nasi niebiescy koledzy lubią czasem przy niej sobie postać.
ReasumujÄ…c :
potrzebuję czegoś w pojemności 125ccm3, mocą podobną do YZ/CR ( nie chcę DT, żeby ją za 3-4 miechy sprzedać, ze względu na małą moc) moto typowe w teren, tylko jak mówiłem, potrzeba rejstracji. Do wydania mam 5-6 tysięcy złotych. Znajdzie się coś dla mnie ?
wszystkim odpowiadającym na moje pytanie wielkie dzięki za pomoc
pozdro,
JuniorK
mam pewien problem, otóż, chcę sobie zakupić moto. W pierwszej wersji rozważałem kupno CROSSa. W grę wchodziła Honda CR 125/ Yamaha YZ 125
Znalazłem kilka dobrych ofert YZ, która mi się dość spodobała. ALE problem tkwi w tym, że nie mieszkam w centrum miasta, ale żeby dojechać do jakiegoś lasu, musiałbym się przebić z 400m przez najbardziej uczęszczaną w nim drogę. A jak dobrze wiecie, to niesie za sobą trochę strachu, bo i nasi niebiescy koledzy lubią czasem przy niej sobie postać.
ReasumujÄ…c :
potrzebuję czegoś w pojemności 125ccm3, mocą podobną do YZ/CR ( nie chcę DT, żeby ją za 3-4 miechy sprzedać, ze względu na małą moc) moto typowe w teren, tylko jak mówiłem, potrzeba rejstracji. Do wydania mam 5-6 tysięcy złotych. Znajdzie się coś dla mnie ?
wszystkim odpowiadającym na moje pytanie wielkie dzięki za pomoc

pozdro,
JuniorK

pal to 

- JuniorK
- Świeżak
nic nie kupisz za ta kase. skoro masz 400 metrów to mozna by sie pokusic o zarejestrowanego full crossa. w tym przypadku ma to sens jak masz smigac tylko kawalek na tor a potem wykorzystywac moto zgodnie z przeznaczeniem ;P ale to nie zawsze jest legalne ;D od razu ostrzegam :p
co do pełnoprawnego enduraka to za ta kase jedyne co to CRMka. moze huska WR sie znajdzie jeszcze
co do pełnoprawnego enduraka to za ta kase jedyne co to CRMka. moze huska WR sie znajdzie jeszcze

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
barek albo nie zrozumiałeś mnie albo chyba ja źle odp bo miałem co innego na myśli.
Czasami ma się wrednych sąsiadów. Nawet jak chcesz przejechać na szybko crossem te 400m, to narobisz hałasu a sąsiad może się wkurzyć i zadzwonić na policje-to mi świtało po głowie.
Fakt możesz go przeprowadzić nie odpalajac, poczytaj tutaj:
viewtopic.php?t=54529
Czasami ma się wrednych sąsiadów. Nawet jak chcesz przejechać na szybko crossem te 400m, to narobisz hałasu a sąsiad może się wkurzyć i zadzwonić na policje-to mi świtało po głowie.
Fakt możesz go przeprowadzić nie odpalajac, poczytaj tutaj:
viewtopic.php?t=54529
-
grunder - Mieszkaniec forum
http://allegro.pl/husqvarna-wr-125-niep ... 20757.html
Polecam bardzo.
Zresztą, połowa użytkowników tego forum również poleci.
Polecam bardzo.
Zresztą, połowa użytkowników tego forum również poleci.
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
nie patrz na ich motory.. to rupiecie z plastiku opasane kolorową srajtaśmą, znam Durivka ;d ile razy do mnie z płaczem dzwonił bo mu korbowód wylazł zaworami ;d które zdemontował bo go denerwowały ;d
a grundera crka to nic innego jak hinczyk opakowany wnaklejki i do tego jest przerobiony na gaz... a my gazu nielubimy ;d chromowana nalepka na ramie emituje tylko jej blask i połysk, a jaki ma wydech krzywy... dyfuzor dziwnie zakręcony jakis jajowaty ii i dziwnie idzie ;d cos podejrzanie wygląda;p mowie na gaz jest bo z tym wydechem nie może jeździc ;d i popatrz jak mu przewody od gazu przy gaźniku idą te pomaranczowe , niby paliwowe ale jest mały napis keep the gass
krótko mówiąc ;d potargujesz sie z nimi i bd miał zajebisty sprzęt
a grundera crka to nic innego jak hinczyk opakowany wnaklejki i do tego jest przerobiony na gaz... a my gazu nielubimy ;d chromowana nalepka na ramie emituje tylko jej blask i połysk, a jaki ma wydech krzywy... dyfuzor dziwnie zakręcony jakis jajowaty ii i dziwnie idzie ;d cos podejrzanie wygląda;p mowie na gaz jest bo z tym wydechem nie może jeździc ;d i popatrz jak mu przewody od gazu przy gaźniku idą te pomaranczowe , niby paliwowe ale jest mały napis keep the gass
krótko mówiąc ;d potargujesz sie z nimi i bd miał zajebisty sprzęt
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość