Problem z zapłonem - Yamaha TT 600
• Strona 1 z 1
Problem z zapłonem - Yamaha TT 600
Witam , mam pytanie do ludzi którzy mieli styczność z Yamahą TT 600 . A mianowicie chodzi mi o to gdzie znajduje się zapłon ( po której stronie silnika ) ? I jak spuszcza się olej ponieważ nie ma korka spustowego . Jest tylko zbiornik na olej pod tylną prawą owiewką , natomiast filtr oleju znajduje się po prawej stronie silnika i nie za bardzo wiem jak spuscic olej .
- Gieras
- Świeżak
edyuj posty.
ja ci nie pomoge. ale powiem tak. sciagnij sobie serwisówke tam wszystko jest opisane. z reguły zapłon jest po lewej stronie. pomysl
zobacz gdzie kable ida itp.... chyba aż taki tępy nie jestes żeby po kabelkach nie dojsc gdzie zapłon. co do oleju silnikowego to serwisówka najlepiej by ci powiedziałą bo rzeczywiscie bywa tak że moga byc 2 osobne spusty i wlewy itp itd. tu nikt nie ma tt 600 wiec nie wiem czy ktos Ci konkretnie doradzi
ja ci nie pomoge. ale powiem tak. sciagnij sobie serwisówke tam wszystko jest opisane. z reguły zapłon jest po lewej stronie. pomysl

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości