Yamaha xt 125 problemy z elrktronika!.
• Strona 1 z 1
Yamaha xt 125 problemy z elrktronika!.
Witam, mam problem z moja yamaha xt 125x z 2009 roku. Motor nie pali na rozrusznik, nie dzialaja kierunkowskazy, klaskson. Na samym poczatku wszystko dzialalo bez problemu, po jakims czasie w motorze przestal dzalac licznik trzeba bylo skrecic kierownica w prawo wtedy wszystko wracalo do normy jak sie odbilo w druga strone to wszystko sie wylanczalo, palil jeszcze wtedy na rozrusznik. Motor chwilke postal jakies 4 dni i nic juz nie chodzi. Czsem jak na luzie sie skreci kierownica w prawo to mruga slabo kontrolka luzu. Dzisiaj ja odpalilem teraz juz trzeba trzymac kieroenice prosto bo jak sie skreci kierownica w prawo to gasnie i jeszcze jak sie naciska przedni hamulec to tez gasnie prosze pomozcie, doradzcie mi bo juz nie mam sily do tego motoru rozbraja mnie psychicznie, na kopnik jeszcze zapali z gory dzieki za odpowiedz!.
- Simal96
- Świeżak
poszukaj po kablach kostki,przy stacyjce sprawdz czy sie nie poluzowaly,czy kable sie nie przetarly itd.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
dokłądnie posprawdzaj. porozkrecaj motor. my tu ci nic nie poradzimy konkretnie. sam musisz dojsc bo moze byc wszystko.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości