KTM 530 exc różne wersje......
• Strona 1 z 1
KTM 530 exc różne wersje......
Chcę się dowiedzieć coś o tym moto , ale od użytkowników bo testu o tym moto już się dużo naczytałem ... Chcę , lub proszę o jakieś opinie od posiadaczy tych moto... Ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem..........
- PedroGRIP
- Świeżak
to witaj w klubie
bo na dniach tez kupuje tyle ze 525
moto jest PODOBNO super niska masa dobra moc niezle wykonanie. o niezawodnosci nie wspomne bo jest dobra
moto super w rajdy. czyli szybkie szutry - trudne szutry
ale na tor mozna wjechac
tylko 1 rzecz kupujesz nówke rocznego czy uzywke nieco starsza ? bo jak duzo masz zamiar kasy wydac popatrz na husabergi
z tego co mi wiadomo to lepsze odmiany EXC. sa praktycznie podobne ale husaberg jest lepiej zrobiony :p mniej wazy itp itd. tyle ze jest drozszy ale mysle ze jak ktos kupuje 530 to i dozbieralo by sie na husaberga
ale to tylko moja rada bo na 10000% jak kupisz exc bedziesz zadowolony bo wszystko dziala w nim poprawnie. a co do samego modelu nie wiem ile w tym prawdy ale gosc podobno mial 525 dlugo i super mu sie smigalo ale dlugo latal to mysli przesiadzie sie na 530. kupil prawie nowa i co raz mu sie sypala. tlok musial jakos tak czesto raz zmienic po remoncie i sprzedal 530 i kupil ostatni wypust 525 i mówi lata do dzisiaj. ale to tez moze akurat trafil na zajechanego 530 (chociaz dziwne ze zajechany w rok
)

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
oczywiscie to jest podstawa zeby taki motor dotrzec. własciwie niektórzy mówia ze aut i wiekszych 4T docierac az tak nie trzeba wystarczy nie piłowac itp ale ja bym nigdy tak nie robił
zawsze docieranie musialo by byc. bo nawet jak nie pomoże to nie zaszkodzi 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości