Zobacz wątek - KMX 125 2T nie wkręca się na nowym tłoku
NAS Analytics TAG

KMX 125 2T nie wkręca się na nowym tłoku

Enduro, Cross
_________

Postprzez Jogus1222 » 10/7/2010, 19:10

Dac przykład???? Ja ;P Moja tzr 50 zatarła sie przez dozownik - nie podał sukinkot oliwy i skończył sie raj dziecka. Mieszaneczka robiona jest najlepsza bo masz PEWNE smarowanie (jak wachy barknie to i oleju ;P). A tak jeździć z dozownikiem to czasem do domu mozna dopchać sprzęt.
Jogus1222
Świeżak

Postprzez henio12323 » 10/7/2010, 19:17

oczywiscie zdarzaja sie przypadki ale akurat ile ludzi osobiscie znam i nikt nie narzeka na dozownik. aby dbac o czystosc czyli lac czysty olej. miec pewnosc ze przewody popodpinane i sie nie wypna i nie bedzie problemu :) jakbym mial dozownik nigdy bym go nie wywalil. co do dozownika drugi plus - braknie ci benzyny gdziekolwiek tankujesz czysta i jedziesz. a jak ci w terenie zbraknie i nie masz dozownika to co zrobisz :P wypadki sie zdarzaja - równie dobrze mógła ci sie np opaska od filtra powietrza poluzowac i mógł zassac piachu to co wtedy :P szmate bedziemy wkladali miedzy gaznik a cylek zeby miec pewnosc ze nic nie wpadnie ? :P ktos tu z forum mial problem ze jechal normalnie i piachu jakos dostal nic nie zrobisz z tym. taka natura motocykla :) i ja bym sie nie bawil w wywalanie dozownika jezeli jest to niepotrzebne
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê