KMX 125 2T nie wkręca się na nowym tłoku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dac przykład???? Ja ;P Moja tzr 50 zatarła sie przez dozownik - nie podał sukinkot oliwy i skończył sie raj dziecka. Mieszaneczka robiona jest najlepsza bo masz PEWNE smarowanie (jak wachy barknie to i oleju ;P). A tak jeździć z dozownikiem to czasem do domu mozna dopchać sprzęt.
- Jogus1222
- Świeżak
oczywiscie zdarzaja sie przypadki ale akurat ile ludzi osobiscie znam i nikt nie narzeka na dozownik. aby dbac o czystosc czyli lac czysty olej. miec pewnosc ze przewody popodpinane i sie nie wypna i nie bedzie problemu
jakbym mial dozownik nigdy bym go nie wywalil. co do dozownika drugi plus - braknie ci benzyny gdziekolwiek tankujesz czysta i jedziesz. a jak ci w terenie zbraknie i nie masz dozownika to co zrobisz
wypadki sie zdarzaja - równie dobrze mógła ci sie np opaska od filtra powietrza poluzowac i mógł zassac piachu to co wtedy
szmate bedziemy wkladali miedzy gaznik a cylek zeby miec pewnosc ze nic nie wpadnie ?
ktos tu z forum mial problem ze jechal normalnie i piachu jakos dostal nic nie zrobisz z tym. taka natura motocykla
i ja bym sie nie bawil w wywalanie dozownika jezeli jest to niepotrzebne

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości