OC a full cross.
• Strona 1 z 1
OC a full cross.
Witam, z racji tego ze na karku mam 24 lata przydały by sie jakieś żniżki w ubezpieczalni. Planuje zakup auta i niby bym zarejestrował na ojca (30 lat bez wypadkowej jazdy ma i duzo zniżki, a siebie zrobił współwłaścicielem) ale z racji tego ze ja jestem indywidualista i wole swoje własne ubezpieczenie mieć. I może jest ktoś poinformowany czy na fulla można płacić OC?
-
mentorsct - Bywalec
można płacić, aczkolwiek wszystko zależy od ubezpieczyciela.
moi znajomi wykupujÄ… OC na numer ramy,
niby OC masz, ale nie wiem jak to jest ze zniżkami i jak na to patrzy np. Policja.
natomiast wiem, ze w razie jakiejkolwiek kolizji ubezpieczyciel zawsze znajdzie podstawę do tego żeby nic nie wypłacić.
najlepiej idź do jakiegoś ubezpieczyciela albo zadzwoń i dopytaj o zniżki - zniżki zaczynają się dopiero po roku i są rzędu 5%, więc najlepszym rozwiązaniem będzie zarejestrować auto na siebie, ojca jako współwłaściciela i masz full zniżek
moi znajomi wykupujÄ… OC na numer ramy,
niby OC masz, ale nie wiem jak to jest ze zniżkami i jak na to patrzy np. Policja.
natomiast wiem, ze w razie jakiejkolwiek kolizji ubezpieczyciel zawsze znajdzie podstawę do tego żeby nic nie wypłacić.
najlepiej idź do jakiegoś ubezpieczyciela albo zadzwoń i dopytaj o zniżki - zniżki zaczynają się dopiero po roku i są rzędu 5%, więc najlepszym rozwiązaniem będzie zarejestrować auto na siebie, ojca jako współwłaściciela i masz full zniżek

-
Debe - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości