Yamaha - pare pytań co do silników oraz -przerejestrowanie?
• Strona 1 z 1
Yamaha - pare pytań co do silników oraz -przerejestrowanie?
Witam,
Przeglądając oferty sprzedaży Yamahy Dt naszła mnie myśl, której sam rozwiązać nie potrafię, więc kieruję się do was
1. Czy oryginalna Yamaha Dt 80ccm może być zarejestrowana na 50cmm?
2. Czy oryginalna Yamaha DT 125ccm może być zarejestrowana na 50cmm?
3. Mam kartę motorowerową a więc mogę 50ccm jeździć to jak to zrobić aby była ta yamaha mocniejsza ale zarejestrowana na 50ccm ?
4. Czy jak oryginalnie jest zarejestrowana ( kupiona, używana od kogoś ) na np. 80ccm to mogę nagle przerejestrować na 50ccm ?
5. Ile yamaha ma wysokości ? Bo obawiam się że ja jako ( 16lat, niski wzrost (175 ;/ ) nie będę dosięgał i wtedy przed sprzedawcą bym, się ostro spalił...? więc ile trzeba mieć aby siedzieć
?
Dziękuje, pozdrawiam.
Przeglądając oferty sprzedaży Yamahy Dt naszła mnie myśl, której sam rozwiązać nie potrafię, więc kieruję się do was

1. Czy oryginalna Yamaha Dt 80ccm może być zarejestrowana na 50cmm?
2. Czy oryginalna Yamaha DT 125ccm może być zarejestrowana na 50cmm?
3. Mam kartę motorowerową a więc mogę 50ccm jeździć to jak to zrobić aby była ta yamaha mocniejsza ale zarejestrowana na 50ccm ?
4. Czy jak oryginalnie jest zarejestrowana ( kupiona, używana od kogoś ) na np. 80ccm to mogę nagle przerejestrować na 50ccm ?
5. Ile yamaha ma wysokości ? Bo obawiam się że ja jako ( 16lat, niski wzrost (175 ;/ ) nie będę dosięgał i wtedy przed sprzedawcą bym, się ostro spalił...? więc ile trzeba mieć aby siedzieć

Dziękuje, pozdrawiam.
- DaveMAX
- Świeżak
1. Nie
2. Nie
3. Jedynie możesz kupić 50ccm i zrobić jakiś tuning.
4. W Polsce wszystko siÄ™ da... Niestety takie przerejestrowanie jest niezgodne z przepisami.
5. Wysokość siodła: 840 mm - tyle mogę ci pomóc.
2. Nie
3. Jedynie możesz kupić 50ccm i zrobić jakiś tuning.
4. W Polsce wszystko siÄ™ da... Niestety takie przerejestrowanie jest niezgodne z przepisami.
5. Wysokość siodła: 840 mm - tyle mogę ci pomóc.
-
Chemcio - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości