Co Wybrać Kx Cr Yz
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
hmm w któryms motocyklu był reportarz o tym że ktemie ;d
i fajnie to będzie wyglądac jak koles prowadzi;d a słychac tylko bzzzzzyyt
i do tego nie ma spalin o.O
i fajnie to będzie wyglądac jak koles prowadzi;d a słychac tylko bzzzzzyyt

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Oddaje swój głos na CR.
P.s. często w rozmowach, postach itp. nie którzy używają słowa cyt; ,, moto nie był katowany" możecie mi wyjaśnić co macie na myśli. Chciałbym wiedzieć czy ja katuje swoje moto czy nie. Przypominam rozmawiamy o sprzęcie off-road. chyba nikt z nas nie jeżdzi na swoich motorkach jak z koszyczkiem jajek do babci, bo ja nie. Więc co chodzi?
P.s. często w rozmowach, postach itp. nie którzy używają słowa cyt; ,, moto nie był katowany" możecie mi wyjaśnić co macie na myśli. Chciałbym wiedzieć czy ja katuje swoje moto czy nie. Przypominam rozmawiamy o sprzęcie off-road. chyba nikt z nas nie jeżdzi na swoich motorkach jak z koszyczkiem jajek do babci, bo ja nie. Więc co chodzi?
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
to wciskanie kitu...
i takie powiedzonko nigdy nie był przegrzewany, 3many na full obrotach i tak dalej.. oczywiscie my wiemy że w rzeczywistości połowe z tych rzeczy robiło się z tym sprzętem :0
i takie powiedzonko nigdy nie był przegrzewany, 3many na full obrotach i tak dalej.. oczywiscie my wiemy że w rzeczywistości połowe z tych rzeczy robiło się z tym sprzętem :0
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
KTM 144 i wszystko w temacie wszystkie tu wypisane motorki właśnie ten jest najlepszy !!!!!!!!!!!! KTM SX 144 2008 tak zapierda........... la że dziękuje mam taką maszyne i polecam wszystkim 90 kilo wagi bardzo szybki 250 4t dostają w dupke za przeproszeniem a jak go opanujesz to już wogóle ... Częsci od ręki na allegro z palcem w dupie a wogóle to jakie czesci ????? Jedyna rzecz jak może paść to tłok i spokojnie go dostajesz a jak sie nie ścigasz w zawodach i nie katujesz na pełnym maszyny to sezon polatasz wymieniac tylko olej czyscic filter oczywiscie ze takie bajerki jak naped , olej w lagach i uszczelniacze , klocki sie wymienia. Jężeli ktokolwiek decyduje sie na zakup FULL HARDCORA CROSSA to bezzastanowienia bierzcie 144 SX a sie zakochacie
i tu jeszcze do typka BOSTORM pisze 150 to to samo co 144 od 2007 do 2010 !!!!!!!! TO SAMO IDEALNIE TO SAMO tam tyko na chwile włożyli mapy zapłonu które zaraz usuneli bo są do dupy jak już zaczynałeś sie bawic tym guziczkiem to motor zamulał i to ostro i potem naciskasz szukając tych ustawien z najwyższą mocą bo po co wogóle ją obniżac heheh!!! Kumpel kupił z tymi zaplonami zmiennymi i zaraz sprzedal i stracił 3 kola i sie wkurw..... heheh. Ok to tyle pozdro

- KTM144
- Świeżak
haha po co odkopujesz stare tematy ? pozatym co tu wychwalac... moto jak moto. do CR wsadzisz kit na podobną pojemnosc tak samo bedzie szla. nie bedzie różnicy. a co do 250 w 4T kazda 125 jest szybsza nieco
co do częsci haha wiadomo że sie dostanie tlok, tlok sie dostanie do wszystkiego. ale konstrukcja jest bardziej obciązona niz 125 ccm. wiec jak ty robisz sezon na 1 tloku to w 125 ccm robil bys sezon i jeszcze troche ;d

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ja jeżdżę na Hondzie Cr125R z 2003 roku, dbam o nią i jestem bardzo z niej zadowolony.
Polecam Honde, na reszcie nie jeździłem więc się nie wypowiadam. Ten czerwony diabeł ma dużo moc i na pewno nie bedzie Ci jej brakować, jak kupisz Hondę nie będziesz żałował.
Polecam Honde, na reszcie nie jeździłem więc się nie wypowiadam. Ten czerwony diabeł ma dużo moc i na pewno nie bedzie Ci jej brakować, jak kupisz Hondę nie będziesz żałował.
piaggio nrg mc3 50 --> yamaha xt125x -->Honda Cr125r <3
- Rafał18
- Świeżak
tak samo jakbys kupil YZ i tez ją wychwalal. w gruncie rzeczy każdy full cross ma mniej więcej tyle samo mocy ( jak ma 1 -2 konie mniej to wiekszy moment obrotowy) i każdy motor tak samo sie sypie, w każdego trzeba tyle samo kasy wsadzac. kwestia to dobranie ladnego motorka
a raczej nie nalezy tu patrzec na marke kupując nowsze sprzęty. tez mialem CR 250 bylem z niej bardzo zadowolony... ale tak samo zadowolony bylbym z RM czy yz 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
heheh no odkopałem bo właśnie kupiłem takiego Ktm 144 3 tygodnie temu i to jest masakra to jest to samo co 125 tylko z TURBO DOPALACZEM heheh
:) no tak to idzie że jest walka oj jest a jezdziłem ostatnie 2 lata własnie na 125 i jest różnica ....
i tak jak pisałem jak nie ścigasz sie w wyscigach to sezon można zaliczyc w tamtym roku latałem cały sezon 125 i co piątki i soboty na tor po dwie godzinki i spoko sezonik miałem bez wkładu tylko olej
teraz zaczynam z KTM 144 i narazie byłem 4 razy na torze i za każdym razem bije swoj rekordzik
NO TERAZ SIEDZE TYDZIEN W DOMU I MNIE ZALEWA POWÓDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUR,,,,,,,,,,,,WA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- KTM144
- Świeżak
no wiadomo w konccu sporo większy garek siedzi. a praktycznie 99% podzespołow siedzi od 125. także to musi isc. bedzie róznica ale ja bym 144 nie chcial bo duzo bardziej korba i wal po tyłku dostają
a mi nie trzeba moto na zawody tylko żeby polatac i 125 to i tak mocny sprzęt
a jak juz chciec cos mocniejszego lepiej 250 kupic 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości