POMOCY !!!!
• Strona 1 z 1
POMOCY !!!!
cześć. mam pytanko czy przy włączeniu motoru odrazu powinna się kręcić papa wody,jaki najlepiej lać płyn chłodniczy do Krossa.
mimo to iż wyciągnąłem termostat bardzo szybko się grzeje.
MOTOREK TO KTM lc2
z góry dzięki.
mimo to iż wyciągnąłem termostat bardzo szybko się grzeje.
MOTOREK TO KTM lc2
z góry dzięki.
-
fanatyk92 - Świeżak
tak jasne pompa jest sprzęzona z reguły z wałem. wiec nie ma mozliwosci odpalenia moto bez kręcenia pompy. jeżeli pompa sie nie kręci znaczy że albo cos sie przestawiło albo tryb zjechało. często tryby pompy wody są plastikowe po to aby w razie zblokowania czyms zęby sie pokruszyły. co do płynu kazdy jest dobry. woda tez dobrze chłodzi ale jak sie mocno zagotuje to robi spore cisnienie. w samochodach garazowanych pod chmurką w zimie powinno sie zadbac o dobry nie zamarzający płyn crossem raczej w zimie sie nie lata lub stoi on w ciepłym garazu wiec nie ma co wybierac najlepszych niskozamarzających płynów. polecam ci petrygo. ja u siebie dzis zmieniałem płyn kupiłę 2 litry za 14 zł. słyszałem że on jest dobry. moto dzis sie zgrzało i nie było wielkich ciśnien. także polecam ten płyn. ale jaki nalejesz bedzie dobry. woda tez ma tą wade że zostawia osad
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Po co znowu zakładasz temat o swoim moto? Na dodatek o tym samym problemie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości