KTM 250 GS 87r silnik 544 Sprzęgło potrzebne
• Strona 1 z 1
KTM 250 GS 87r silnik 544 Sprzęgło potrzebne
Witam Wszystkich.
Mam problem, otóż składam ktma 250 GS z 87roku i już go odpaliłem (regenerowałem wał) ale teraz problemem jest sprzęgło a konkretnie jego brak. Tarcze sprzęgłowe mam zjechane, a nigdzie nie mogę takowych znaleźć jakich potrzebuję. Pomyślałem też iż może bym gdzieś kupił (zamówił wycięcie) okładzin i przykleił je do resztek które posiadam ale na razie poza regeneracją do aut na google nic nie znalazłem.
A dodatkowy problem jest taki że chcąc dopasować tarczki z innego motoru to jak na złość nikt prawie nie podaje ze sprzedających wymiarów takowych tarcz (bo może bym jakoś dopasował, na allegro 1 osoba tylko wymiary podaje ale nic nie znalazłem).
Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc proszę o informacje.
Moje obecne tarcze majÄ… takowe wymiary:
średnica wewnętrzna:10,6cm
średnica zewnętrzna:12,2cm
średnica zewnętrzna wraz zębami:13,4cm (ale mogą być dłuższe to skrócę)
ilość zębów 10
szerokość zębów:1,3cm ale do 1,4cm wejdą
średnica wewnętrzna może być z 2 - 3 mm mniejsza, zewnętrzna też. Jakby ktoś miał takowe podobne tarcze proszę też pisać :]
Dziękuje wszystkich za wszelką pomoc z góry !!!
Mam problem, otóż składam ktma 250 GS z 87roku i już go odpaliłem (regenerowałem wał) ale teraz problemem jest sprzęgło a konkretnie jego brak. Tarcze sprzęgłowe mam zjechane, a nigdzie nie mogę takowych znaleźć jakich potrzebuję. Pomyślałem też iż może bym gdzieś kupił (zamówił wycięcie) okładzin i przykleił je do resztek które posiadam ale na razie poza regeneracją do aut na google nic nie znalazłem.
A dodatkowy problem jest taki że chcąc dopasować tarczki z innego motoru to jak na złość nikt prawie nie podaje ze sprzedających wymiarów takowych tarcz (bo może bym jakoś dopasował, na allegro 1 osoba tylko wymiary podaje ale nic nie znalazłem).
Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc proszę o informacje.
Moje obecne tarcze majÄ… takowe wymiary:
średnica wewnętrzna:10,6cm
średnica zewnętrzna:12,2cm
średnica zewnętrzna wraz zębami:13,4cm (ale mogą być dłuższe to skrócę)
ilość zębów 10
szerokość zębów:1,3cm ale do 1,4cm wejdą
średnica wewnętrzna może być z 2 - 3 mm mniejsza, zewnętrzna też. Jakby ktoś miał takowe podobne tarcze proszę też pisać :]
Dziękuje wszystkich za wszelką pomoc z góry !!!
- mortalus
- Świeżak
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości