pytanko.,ktory z duzych enduro (600,650) bedzie najmniejszy?
• Strona 1 z 1
pytanko.,ktory z duzych enduro (600,650) bedzie najmniejszy?
mianowicie chodzi o to ze nie jestem zbyt wysoki 176cm wzrostu
a jak wiadomo motocykle tego typu sa dosyc wysoko zawieszone, i tu moje pytanie ktory z motocykli tj. Honda Transalp,Dominator badz africa twin lub inne Kawasaki czy Suzuki bedzie mialo najnizej polozone siedzenie ??? powiem szczerze ze chcialbym sie pobawic troszke w terenie bo dostarcza to mnustwo frajdy,tyle ze najpierw musze sie rozejrzec za najbardziej odpowiednim sprzetem....
z gory dziekuje za podpowiedzi...pozdro
a jak wiadomo motocykle tego typu sa dosyc wysoko zawieszone, i tu moje pytanie ktory z motocykli tj. Honda Transalp,Dominator badz africa twin lub inne Kawasaki czy Suzuki bedzie mialo najnizej polozone siedzenie ??? powiem szczerze ze chcialbym sie pobawic troszke w terenie bo dostarcza to mnustwo frajdy,tyle ze najpierw musze sie rozejrzec za najbardziej odpowiednim sprzetem....
z gory dziekuje za podpowiedzi...pozdro
- PAJĄK1984
- Świeżak
no z tego co widze to Suzuki DR to calkiem fajna propozycja ....cena nie jest porazajaca no i widac ze moto bedzie dosyc wygodne przy dluzszych wypadach poza miasto, mam nadzieje ze w terenie tez da sobie reade....dzieki za podpowiedz, jak macie jeszcze jakies podobne propozycje to prosze pisac !
- PAJĄK1984
- Świeżak
DR-Big Jak wiem macie na myśli? niewiem przypuszczalnie myśle że tak. Bynajmniej z doswiadczenia stawiam na XT Z tym sprzentem I z powyrzszym miałem do czynienia XT na mniejszą kieszeń i na frajde z jazdy sprawdza sie Na DR-biga trzeba wźiąć poprawki a dwlej powiem tylko tyle że wybieżesz sam;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pal Gume nie dusze:)
- Kamillo86
- Świeżak
No wiesz dużo zależy od rehulacji zawieszenia
Nie można powiedzie, ze ten wiekszy ten mniejszy.... Jak sobie wyregulujesz tak będziesz miał 

-
macello - Świeżak
• Strona 1 z 1