rejestracja 125/50
• Strona 1 z 1
rejestracja 125/50
WITAM WSZYSTKICH!!!
Kolejny raz zwracam się do was z problemem. Po długich debatach doszłem do wniosku, że w moim przypadku enduro będzie dobrym rozwiązaniem. Jednak pojawił się nowy problem gdyż posiadam kartę motorowerową. Chodzi mi o Yamahe DT 125, a jak wiadomo na tą pojemność potrzebne jest prawojazdy. Może wie ktoś jak się rejstruje 125 na 50, jakie są tego koszty? A może ma ktoś możliwośc takiej rejestracji ? pisać:

Kolejny raz zwracam się do was z problemem. Po długich debatach doszłem do wniosku, że w moim przypadku enduro będzie dobrym rozwiązaniem. Jednak pojawił się nowy problem gdyż posiadam kartę motorowerową. Chodzi mi o Yamahe DT 125, a jak wiadomo na tą pojemność potrzebne jest prawojazdy. Może wie ktoś jak się rejstruje 125 na 50, jakie są tego koszty? A może ma ktoś możliwośc takiej rejestracji ? pisać:

...a 7-go dnia zanim odpoczął, stworzył YAMAHE xDDD
- kubas93
- Świeżak
Skomplikowana sprawa. A wiec musisz miec papiery od 50 no i przebic numery na ramie(co jest nielegalne). No a dalej to normalny koszt rejestracji... O innej drodze nie słyszałem.
Ubaw po pachy, błoto po jaja aż bedziesz miał tego wszystkiego po dziurki w nosie czyli ENDURO:D
- Marecki588
- Świeżak
mozna to zrobic tak. kup lewe papiery. inne spisac umowe polsko np francuską na rok przed 2001 bo wczesniej motorowery we francji nie były rejestrowane w umowie wpisac 50 ccm. i na przeglądzie pierwszym w kraju tez dobrze by było żeby miec znajomego lub kogos kto podbija takie cos bez zaglądania w moto
i masz 50 z 125
oczywiscie do niczego takiego cie nie namawiam i musisz sie liczyc że to jets przestępstwo i jezeli cie złapią500 zł mandatu z miejsca plus mogą zabrac motor

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ja jak kupowałem swojego KMXa 125/50 to miałem w niemieckich papierach wpisane ze 50cm3. Na przeglądzie nic nie mówili tylko, tylko podobno w urzędzie były jakieś wąty ale tata powiedział że po blokowana itp itd i uznali. O ile nie kupiłeś jeszcze to kupuj tylko 125/50 najlepiej już zarejestrowaną bo bez znajomości albo grubego portfela dużo nie zdziałasz. Licz się z tym też że jak cie policja złapie na suszarkę i będzie ponad 50 to może być lipa
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1304184 taki np. możesz brać

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1304184 taki np. możesz brać
- KrudiMX
- Świeżak
• Strona 1 z 1