Dziwny przypadek Dr 125SE '97 Ocina zapłon
• Strona 1 z 1
Dziwny przypadek Dr 125SE '97 Ocina zapłon
Witam mam problem z moim suzuki dr 125se
moto nie wchodzi wiecej niz do 1/2 zakresu obrotow chodzi mi o to ze na biegach o 1-6 nie wkreca sie wiecej niz polowe obrotow jeszcze pare dni temu było dobrze apropo czujnik luzu jest w porządku byl przypadek ze na 3 biegu mi sie wkrecił
do konca ale tylko na 3 wczesniej bylo normalnie i niewiem co robic swieca jest nowa
moto nie wchodzi wiecej niz do 1/2 zakresu obrotow chodzi mi o to ze na biegach o 1-6 nie wkreca sie wiecej niz polowe obrotow jeszcze pare dni temu było dobrze apropo czujnik luzu jest w porządku byl przypadek ze na 3 biegu mi sie wkrecił
do konca ale tylko na 3 wczesniej bylo normalnie i niewiem co robic swieca jest nowa

- nurek18
- Świeżak
przeczysc gaźnik
i wypierz filtr powietrza
aa może trzeba gaźnik podregulowac
a jak z zaworami?? kiedy ostatnio je regulowałes?Nic nie stuka? nic nie puka?
i wypierz filtr powietrza
aa może trzeba gaźnik podregulowac
a jak z zaworami?? kiedy ostatnio je regulowałes?Nic nie stuka? nic nie puka?
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Nie ruszaj gaźnika , prawdopodobnie padł moduł i czasami zareaguje i sie wkreci, wymien go i powinno byc ok. Zobacz jeszcze czy na starej swiecy nie bedzie lepiej niz na nowej, zdazaja sie padła
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
-
Bostorn - Moderator
w sumie racja tylko ze ten z aukcji w/w jest stanu nie znanego znalazlem za 60 zł dobry napisałem zobaczymy co babeczka odpisze a ten poza tym ma inne podłaczenie
a tak poza tematem orietujecie sie ile kosztuje remont silnik generalny na tip top pomijajac szlif i nowy tlok ?
a tak poza tematem orietujecie sie ile kosztuje remont silnik generalny na tip top pomijajac szlif i nowy tlok ?
- nurek18
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości