KTM 125 EXC
• Strona 1 z 1
KTM 125 EXC
Witam, jako że zmieniłęm motor i będzie to KTM 125 EXC z 2000 roku mam kilka pytań.
Na poczÄ…tku na rozgrzewke, ile to jest 1 sezon? 1 rok czy np wiosna=1 lato=1 itd ?
Ile naprawde ma ten KTM koni? bo wszędzie podają inaczej..
Czy jest coś czym trzeba się bardziej zatroszczyć ? jakas wada fabryczna lub coś takiego?
Czy ma on fabrycznie dozownik i jakies zegary(predkosciomierz/obrotomierz) ?
Czy od 2000 roku jest zawieszenie tylko USD? bo ponoc w tym roku było przejscie z normalnego na takowe.
I może ogólne pytanie, czy motor jest wart zainteresowania?
Na poczÄ…tku na rozgrzewke, ile to jest 1 sezon? 1 rok czy np wiosna=1 lato=1 itd ?
Ile naprawde ma ten KTM koni? bo wszędzie podają inaczej..
Czy jest coś czym trzeba się bardziej zatroszczyć ? jakas wada fabryczna lub coś takiego?
Czy ma on fabrycznie dozownik i jakies zegary(predkosciomierz/obrotomierz) ?
Czy od 2000 roku jest zawieszenie tylko USD? bo ponoc w tym roku było przejscie z normalnego na takowe.
I może ogólne pytanie, czy motor jest wart zainteresowania?
-
gba4 - Bywalec
W offroadzie nie ma sezonów
Właściwie fajnie lata się przez cały rok ale niektórych odstrasza temp -5 czy -10. Większość lata do czasu gdy temperatury są 1-2 stopnie powyżej zera a jak spadną to rezygnują.
Taki KTM z 2000 roku pewnie będzie miał 35-36 km. Gdy wychodził z salonu miał ok. 40 a wiadomo że przez 9 lat kilka zdechnie no i wszystko zależy od tego jak ktoś o niego dbał.
EXC fabrycznie nie ma dozownika z tego co mi wiadomo. Posiada sam prędkościomierz z zestawem kontrolek.
Co do zawieszenia to nie wiem.
A moto jest ogólnie warte zainteresowania. Na Twoim miejscu poczekałbym trochę, uzbierał/ zarobił kasy i kupił coś z rocznika 2003. Słyszałęm wiele razy że znacznie się poprawiły.

Taki KTM z 2000 roku pewnie będzie miał 35-36 km. Gdy wychodził z salonu miał ok. 40 a wiadomo że przez 9 lat kilka zdechnie no i wszystko zależy od tego jak ktoś o niego dbał.
EXC fabrycznie nie ma dozownika z tego co mi wiadomo. Posiada sam prędkościomierz z zestawem kontrolek.
Co do zawieszenia to nie wiem.
A moto jest ogólnie warte zainteresowania. Na Twoim miejscu poczekałbym trochę, uzbierał/ zarobił kasy i kupił coś z rocznika 2003. Słyszałęm wiele razy że znacznie się poprawiły.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Także dołączam sie do wypowiedzi . EXC super maszyna mój kumepl ma i naprawdę chwali. Ale też uważam że lepiej od 2003 roku kupować albo nowsze.
ÅšmignÄ…Å‚ bym dwie paki po jakieÅ› wiejskiej drodze xD
-
adrians92 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości