problem ktm
• Strona 1 z 1
problem ktm
Panowie potrzeba obdukcja lekarska. Utopiłem motor w kałuży, nie w błotnistym jeziorze!! Próbowałem odpalić niestety kicha chyba dostał wody, ale do rzeczy. Jak już sądziłem że zatrybi, bądź nawet zaczynał chodzić, nagle głośnie syknięcie z tłumika tak jak przy otwieraniu Coca Coli!! Wina zaworu wydechowego czy co? Ostatnio coś grzebałem przy zaworze i nie wiem w jakiej pozycji ma być zostawiłem zamknięty, pewnie się otworzy jak dostanie w piz...czkę:D Podpowiedzcie bo pierwszy wypad sezonu i padlina. KTM GS 125 2T:D
Dzięki.
Dzięki.
KTM 125
- czarny_gawron
- Świeżak
Przeczytaj: http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=74
Jak zrobisz tak jak tu opisano to nie ma bata żeby nie odpalił.
Jak zrobisz tak jak tu opisano to nie ma bata żeby nie odpalił.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Dobra nie ma tematu. Wykręciłem świece, i załamaka. Znalazłem najprawdopodobniej kawałek pierścienia, wbity koło elektrody. Czyli "mały" remoncik na początek sezonu. Mam nadzieje że cylinder mocno nie ucierpiał. Chyba jak wpadłem w zimną wodę, się rozsypał...
Dramat, dzięki za zainteresowananie;)
Pozdro.
Dramat, dzięki za zainteresowananie;)
Pozdro.
KTM 125
- czarny_gawron
- Świeżak
Rozebrałem... Pierścień cylindra zawadził o zawór wydechowy.... Oczywiście cylinder przy wylocie porysowany nicasil zdarty. Może ktoś wie dlaczego tak się stało? Wina źle ustawionego zaworu czy tłok był na wykończeniu?
KTM 125
- czarny_gawron
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości