problem z HONDA MTX 80 R2
• Strona 1 z 1
problem z HONDA MTX 80 R2
CZESC WAM! planuje sprzedac ten motor, wiec zrobilem generalny remont silnika czyli szlif lozyska uszczelniacze itp ... w ciagu 2 lat w polsce robilem w nim generalny co jakies 3,4 miesiace i niebylo nigdy problemow wszystko z serwisu hondy...
teraz nie trzyma sie na obrotach ma sile i wszystko tylko te obroty i kopci bialym dymem ... ;/ wszystko napewno jest okej nie dostaje leweg powietrza lecz nie wiem jak wyregulowac te obroty krecilem i krecilem przy gazniku i albo obroty max albo gasnie ...
teraz nie trzyma sie na obrotach ma sile i wszystko tylko te obroty i kopci bialym dymem ... ;/ wszystko napewno jest okej nie dostaje leweg powietrza lecz nie wiem jak wyregulowac te obroty krecilem i krecilem przy gazniku i albo obroty max albo gasnie ...
YAMAHA YZ 125 ^^
- danielpolak
- Świeżak
Jesli generalny remoncik to moto napewno musi sie dotrzec...wiec jesli dymi na bialoto rzecz normalna(wszystko nowe musi sie dotrzec) chyba ze dales za duzo oleju to tez jest mozliwe...
Nie moc,lecz technika zrobi z Ciebie zawodnika...
- CROSSMANIAK
- Świeżak
chodzi oto ze sam reguluje olej ale nawet jak mu go odetne to itak leci bialy dym tyle go jest ze na dworzu jest siwo ;/ nigdy tak nie mialem po remontach
YAMAHA YZ 125 ^^
- danielpolak
- Świeżak
sprubuje cos zdzialac lecz mam wontplwosci do gaznika moze to byc jego przyczyna?
czyscilem go ale wydaje mi sie ze to jego sprawka ...
czyscilem go ale wydaje mi sie ze to jego sprawka ...
YAMAHA YZ 125 ^^
- danielpolak
- Świeżak
co ty z tym moto robiłeś że remont robiłes co 3 4 miesiące?? toż to istna skarbonka..
full cross jak dobrze w dupe dostaje nie wiem czy w takim terminie robi mu siÄ™ taki remont
full cross jak dobrze w dupe dostaje nie wiem czy w takim terminie robi mu siÄ™ taki remont
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
i od zbyt częstych wymian nie dziwic sie że cos się sypnie uszczelki czy coo
ale pewnie tak to moze byc że bierze olej ze skrzyni a najlepiej odłącz podajnik i zrób mieszanki w proporcji 1 do 50 i wtedy zobacz jak to będzie pracowało
ale pewnie tak to moze byc że bierze olej ze skrzyni a najlepiej odłącz podajnik i zrób mieszanki w proporcji 1 do 50 i wtedy zobacz jak to będzie pracowało
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
- CROSSMANIAK
- Świeżak
- danielpolak
- Świeżak
Na 99% to beda simmeringi....sprawdz olej i bankowo bedzie go malo...
Nie moc,lecz technika zrobi z Ciebie zawodnika...
- CROSSMANIAK
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości