akcesoria motocross zawieszenie amortyzatory wydech itp.
• Strona 1 z 1
akcesoria motocross zawieszenie amortyzatory wydech itp.
siemka poszukuje najlepszych firm do zawieszen motocykli amortyzatorów wydechu itp. co mogło by sporo ulepszyc motor.na cene nie patrzcie tylko piszczcie kture uwazacie za najlepsze.i chodzi tez o inne akcesoria np. do silnika itp. krutko mówiac pomuzcie aha i gdzie moge dostac okleine red bulla do yamahy 250 z 2009roku??
szukam crossa
-
Niko600 - Świeżak
Ohlins, WP, sunline, WRP, white brothers, acrapovic, wiseco, one industries itd
Napisz coś konkretnego, bo brzmi to jakbyś chciał sobie zamówić lanserskie naklejki
Napisz coś konkretnego, bo brzmi to jakbyś chciał sobie zamówić lanserskie naklejki

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Ja się tylko zastanawiam po co? po co to wszystko? Te tuningi itd? Rozumiem wydech, kiera z półkami, okleina, w ostateczności tuning zawiecha... Chcesz się przylansować tym, że masz zaje***** odje*** sprzęt, a z drugiej strony, że nie potrafisz wykorzystac fabrycznego potencjału, nie mówiąc już o dodatkowej mocy w związku z tuningiem?
Nie ujmując Tobie oczywiście, bo nie wiem jak jeździsz, ale jestem zdania, że Ci, którzy nie potrafią szybko jeździć mrożą kasę w motocykle, tuningi etc. mając przy tym nadzieję, że będą lepsi... błąd!
Osobiście wolałbym przeznaczyć te pieniądze na dodatkową ilość paliwa, częstsze wyjazdy na tor, zgrupowania itd... na pewno bardziej to pomoże, aniżeli inwestowanie majątku w motocykl i przygotowywanie go pod mistrzostwa świata, odstając umiejętnościami od polskiej czołówki.
Takie moje subiektywne zdanie na ten temat. Macie prawo się z nim nie zgadzać
Aha, jeśli kogoś uraziłem, to bardzo przepraszam, nie zrobiłem tego celowo!
Pzdr.
Nie ujmując Tobie oczywiście, bo nie wiem jak jeździsz, ale jestem zdania, że Ci, którzy nie potrafią szybko jeździć mrożą kasę w motocykle, tuningi etc. mając przy tym nadzieję, że będą lepsi... błąd!
Osobiście wolałbym przeznaczyć te pieniądze na dodatkową ilość paliwa, częstsze wyjazdy na tor, zgrupowania itd... na pewno bardziej to pomoże, aniżeli inwestowanie majątku w motocykl i przygotowywanie go pod mistrzostwa świata, odstając umiejętnościami od polskiej czołówki.
Takie moje subiektywne zdanie na ten temat. Macie prawo się z nim nie zgadzać

Pzdr.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
a może wlasnie koleś bierze udział w zawodach i potrzebuje porządną zawieche ?? śmiga w ciezkim terenie dla którego firmowa zawiecha jest za słaba, wypracowana/?
też tak może byc
u mnie w klubie śmigają typy na ltrach 450
jeden z nich jak mi powiedział ma zawieche wartą 12k
12000zł!!! toż za to można dobry motor kupic....
debilizm noo chyba że tak jak on jeździ się w zawodach i zajmuje miejsca na podjum
też tak może byc
u mnie w klubie śmigają typy na ltrach 450
jeden z nich jak mi powiedział ma zawieche wartą 12k
12000zł!!! toż za to można dobry motor kupic....
debilizm noo chyba że tak jak on jeździ się w zawodach i zajmuje miejsca na podjum

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Napisałem, że zawiecho ok, ale silnik?
Ok, Łukasz Kurowski - MP w klasie MX2 - modyfikacje motocykla - zmodyfikowane zawiecha, półki, kiera, rollgaz, klamki i kilka innych drobiazgów... (nie pamiętam tylko czy tłumik był seria, czy może miał coś lepszego) dodatkowo odpowiednia regulacja pod jego osobę. Na tym polega tuning Mistrza Polski w motocrossie... i o dziwo, zwycięża, tak więc nie mam pytań...
Ok, Łukasz Kurowski - MP w klasie MX2 - modyfikacje motocykla - zmodyfikowane zawiecha, półki, kiera, rollgaz, klamki i kilka innych drobiazgów... (nie pamiętam tylko czy tłumik był seria, czy może miał coś lepszego) dodatkowo odpowiednia regulacja pod jego osobę. Na tym polega tuning Mistrza Polski w motocrossie... i o dziwo, zwycięża, tak więc nie mam pytań...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
co ty chcesz sprzęt tuningować jak nawet nieznasz dobrych firm ???
no ale dobra ...
ACERBIS
RENTHAL
ATHENA
DID
PRO CIRCUIT
POLISPORT
KAYABA
ASF
NAMURA
PROGRIP
BREMBO
PRO TAPER
SHOWA
VERTEX
WOSSNER
AKRAPOVIC
METAL MULISHA
TALON
UFO
TWIN AIR
SUNLINE
itp. itd.
no ale dobra ...
ACERBIS
RENTHAL
ATHENA
DID
PRO CIRCUIT
POLISPORT
KAYABA
ASF
NAMURA
PROGRIP
BREMBO
PRO TAPER
SHOWA
VERTEX
WOSSNER
AKRAPOVIC
METAL MULISHA
TALON
UFO
TWIN AIR
SUNLINE
itp. itd.
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

-
bastus - Bywalec
POLISPORT
KAYABA
SHOWA
to chyba firmy od zawiech ale nie jestem pewien;p
az tak to ja nie obcykany jestem w tych sprawach ;d
jesli cos źle sorki
KAYABA
SHOWA
az tak to ja nie obcykany jestem w tych sprawach ;d
jesli cos źle sorki
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Polisport robi plastiki i ochraniacze 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Bostorn napisał(a):POLISPORT
KAYABA
SHOWA
Hahahahah

a może wlasnie koleś bierze udział w zawodach i potrzebuje porządną zawieche ?? śmiga w ciezkim terenie dla którego firmowa zawiecha jest za słaba, wypracowana/?
A nie pomyślałeś że jak ktoś wymiata to jednak zna jakieś chociaż podstawowe tuningowe firmy? Widać że temat założony dla lansu ;]
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Ja tam naklejam naklejki: SHOWA, RENTHAL, ATHENA, DID, BREMBO, AKRAPOVIC itp. i odrazu czuję że moto lepiej się prowadzi i chodzi po zakrętach 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
No bo to są naklejki mocy, co Ty nie wiesz? 

Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
Manhatan napisał(a):Metal Mulisha? a ja głupi myślałem, że to jest taka grupa FMX'owa w której skład wchodzą: Potter, Deegan, Lusk, Faisst i Fitzpatrick
hehe, ale mi chodziło o oklejiny

sprzedam :

-
bastus - Bywalec
• Strona 1 z 1