Honda XR 400R Opinie o moto, plusy, i munusy.
• Strona 1 z 1
Witam Wszystkich zainteresowanych tematem. Po wcześniejszym uzyciu "szukajki", i przejsciu na piechotę 58 stron z tematami w dziale offroad nie znalazłem nic o w/w motocyklu...W google tez wiele opinii samych użytkowników nie było wiele. Interesuje mnie to moto, ponieważ rozgladam sie za jakims enduro w 4t z homologacja drogowa. Chciałbym troszke posmigac po lasach, żwirowniach, i takich tam bocznych drogach, i ten sprzet wydaje mi sie dosc trafny. Co do mojej postury to mam 173cm, i koło 70kg wagi. Co do moto, wczesniej po polach smigałem wszelakiego rodzaju polskimi 2t, jako moto drogowe od niedawna ujeżdzam Bandita 600 K4, więc myśle, ze z moto sobie poradze;). Oczywiście niektórzy bedą znów tłumaczyć, ze moto szosowe, to nie terenowe, etc, jednak na tą chwile pozostane przy swoim.
Bede wdzieczny za wszelkiego rodzaju opinie, i prywatne wnioski na temat w/w motocykla
Pozdrowienia.

Pozdrowienia.
Motorynka---> Wsk 125--->Jawka 50--->Ogar 50--->Wsk 175 "cross"--->MZ 150--->Hyosung GT 250 Comet -----> Bandit 600N K4 i...DR 600
Honda CBR 600 F3;]
Honda CBR 600 F3;]
-
Gyezet - Świeżak
jezeli chodzi o ten motorek to jest super kolega wlasnie sprzedaje silniki bardzo wytrzymale ogulnie fajny oto link do aukcji
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M899534
off road squad bilgoraj
była kochana honda mtx czekam na nową furmankę
-
damianjudo - Świeżak
damianjudo napisał(a):jezeli chodzi o ten motorek to jest super kolega wlasnie sprzedaje silniki bardzo wytrzymale ogulnie fajny oto link do aukcji
Dzięki kolego za linka, no cóż, ja szukam tak do około 7000, idzie już coś znaleźć., a co do opisu moto, to strasznie marnie to idzie...
Nikt z Waszych znajomych nie ma xr-ki??, Nikt z Was nie widział tego moto "w akcji"? Zapraszam do dyskusji

Motorynka---> Wsk 125--->Jawka 50--->Ogar 50--->Wsk 175 "cross"--->MZ 150--->Hyosung GT 250 Comet -----> Bandit 600N K4 i...DR 600
Honda CBR 600 F3;]
Honda CBR 600 F3;]
-
Gyezet - Świeżak
kupi i za 6 tysiecy ale w jakim stanie a za 7 8 tys kupi juz sensowne jakies a marnie nie idzie bo widzialem to wiele razy w akcji to prawda sa lepsze i mocniejsze motocykle typu ktm etc ale ta hondzinka jest godna polecenia
off road squad bilgoraj
-
damianjudo - Świeżak
Dzięki za chociaż Twój jeden komentarz. Moto szukam dalej, ale tez ciekawa alternatywa mi sie pojawiła, mianowicie husqvarna TE 410, jest tańsza od Hondy, ale i podobno sie lubi sypnąć...Oczywiscie za Honda jestem, ale pod względem mocy/osiągów sa porównywalne...Szukania c.d.
Honda CBR 600 F3;]
Honda CBR 600 F3;]
-
Gyezet - Świeżak
tez slyszaalem ze sie lubia sypac ja bym wybral na 100 hondke powodzenia w szukaniu i mam nadzieje ze znajdzie sie cos sensownego
off road squad bilgoraj
-
damianjudo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości