Malo awaryjna 50'ka
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Malo awaryjna 50'ka
Witam. Mam pytanko do doswiadczonych. Chce sobie kupic moto i mysle o jakims crossie/enduro o pojemnosci 50ccm. I nie wiem ktore by bylo najmniej awaryjne bo to mnie najbardziej interesuje. Poradzcie!! Z gory dzieki:]
- NienawiscObrocWSile
- Świeżak
ale pod jakim względem?? zawieszenia?? silnika etc?? wszystkie 50 są prawie takie same tylko albo silnik mocniejszy slabszy albo zawiecha inna zależy Może senda?? albo apka??
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
bastus napisał(a):no moim zdaniem apka d najbardziej nie awaryjnych nienależy ... a może ja miałem tylko taki pechowy egzemplaż
hmm ja w swojej sendzie musialem zrobic remont generalny i elektryke zrobic ale to juz była wina tego sq***na który ją posiadał przede mną a teraz jak marzenie się sprawuje

-
Bostorn - Moderator
Moim zdaniem Honda HM CRE 50 jest bardzo mało awaryjna. Poza tym ma mocny silnik(najlepszy w klasie), dobre zawieszenie i w ogóle jest fajna. Jedyny minus to duże spalanie, ale przynajmniej można pojeździc jak człowiek:)
*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
DVX napisał(a):Moim zdaniem Honda HM CRE 50 jest bardzo mało awaryjna. Poza tym ma mocny silnik(najlepszy w klasie), dobre zawieszenie i w ogóle jest fajna. Jedyny minus to duże spalanie, ale przynajmniej można pojeździc jak człowiek:)
ależ to cross..... a nie enduro czy coo do czego ma Ci słuzyc ta 50tka??
-
Bostorn - Moderator
To są hard enduro, od crossów mało je różni. Wiem że seryjne wyposażenie montowane w Six Competition(najbardziej sportowa wersja) ma tylko przednią i tylną lampę. Brak rozrusznika, brak licznika, prawie jak cross. Nawet rama jest z Hondy CR 125. Ale tak ogólnie to to są hard enduro
*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
tak co sendzia to sendzia, będe kiedyś sędzią piłkarskim i będe ładował karne Austrii ...
stunt
nie bo to jest rasowy off roader nie jakaś plastikowa zabawka
z bocznymi kółkami ... 
stunt

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
tyy ale moją sie jeździ do przodua ta apka na wstecznym tylkojeździ z okami do tyłu... po 1 a po 2 nie ma silnika :] tylko takie pudło na baterie AA
x88 

-
Bostorn - Moderator
Bostorn fajnie że twierdzisz że senda jest lepsza w teren niż Apka. Senda jako sm jest dobra ale zawieszenie i wykonanie moto sie w teren nie nadaje. Senda wbrew temu co mówi jej wygląd jest motorem mało terenowym.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
hmm ale co chcesz od zawiechy?? moja elegancko głębokie dziury wyłapuje jak sie patrzy
dosc sztywne zawieszenie ale z tego co mi wiadomo własnie mówili ze nie jest w teren :/ ale ja jakos tego nie odczuwam

-
Bostorn - Moderator
Tobie sie wydaje że jest dobre bo i zawieszenie motorynki wybiera dziury ale nie masz porónania jak prawidłowo powinno wybierać nierówności.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2