Aprilia RX 50
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Aprilia RX 50
Witam mam zamiar kupić nową Aprilie RX 50 2008 rok czy są na forum jacyś użytkownicy tego motoru bądź jego poprzednich wersji??? Czy ma ktoś do niego jakieś zastrzeżenia w końcu jeżeli mam wydać na motor około 12tys. wolę mieć pewność że ten motor będzie dobry.
Z góry THX za odpowiedź. PZDR
Z góry THX za odpowiedź. PZDR
- Ogór
- Świeżak
troche trudno o części, ale jak to ma być nowy to bez różnicy. A tak po za tym motorek bardzo mocny i dobrze zrobiony ... Mówię o starszej wersji z 2003
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Stara wersja RX (do 2005 chyba) jest lepsza bo ta nowa to jest Derbi senda w innym opakowaniu. Jak już masz brać nowe moto to lepiej Honde HM weź bo cena jest podobna chyba a moto napewno o wiele lepsze.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Yamaha DT 50 to z pewnością nie jest moto w teren - jest za słaby. Weź Hondę HM Cre 50. Ma dużo więcej mocy no i najlepsza pięcdziesiątka. A po normalnych drogach też możesz spoko jeździc. Ale ja na twoim miejscu zastanowiłbym się czy warto płacic te 12tys. za moto o pojemności 50ccm, chyba że masz dużo kasy 

*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
Poszukaj w najbliższym salonie hondy. Jeśli masz kupować nowe to HM jest najlepsza ze wszystkiego i derbi, rx czy dt sie chowają pod każdym względem.
-
Nie wiem czy w Polsce jest jakiś salon marki HM, bo to nie to samo co Honda chociaż z nią współpracuje, ale na allegro czasami są wystawiane nowe HM-y.
http://moto.allegro.pl/item374800122_mo ... 0_ccm.html
Może coś takiego? Niby jest z 2006r. ale to prawie jak nowa i nie będziesz tyle płacic.
http://moto.allegro.pl/item374800122_mo ... 0_ccm.html
Może coś takiego? Niby jest z 2006r. ale to prawie jak nowa i nie będziesz tyle płacic.
*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
Wolałbym kupić mało używaną Hondę niż Yamahę na Twoim miejscu bo różnica jest naprawdę duża.
-
Kupno DT50 to naprawde nie najlepszy pomysł. Wszyscy chwalą ją bo dużo ludzi ją ma i jest małoawaryjna, ale HM-ka jest naprawdę dużo lepsza. O wiele więcej mocy, lepsze podzespoły i też nie ma z nią żadnych problemów. Ja mam HM-kę z 97' roku od listopada zeszłego roku i jak dotąd nie miałem z nią żadnego problemu. I dobrze ci radzę nie kupuj tej Yamahy. Ja jeżdżę na HM-ce 7 mies. a już jest dla mnie za słaba, co dopiero taka DT50. Nic nie szkodzi że kupisz używany motorek. I tak za chwilę bedzie dla ciebie za sąłby i bedziesz chciał coś mocniejszego.
*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
Zeby nie robic nowego tematu napisze tutaj. Ja rowniez zamiezam kupic aprilke rx tylko ze 2005. Taki motorek nada sie do nauki jazdy w terenie ?? W sumie za rok i tak kupie cos wiekszego ale brak mi lat do 18 a rodzice mi na cos wiekszego nie pozwola. Dostep do czesci podobno jest dobry ale to chyba chodzi o silnik tylko. Od 3 dni szukam owiewek do aprki z 2005 i nie moge znalezc. Moze mi ktos pomoc ? Moze jakies znajomosci ktos ma. pozdr
- RyBka_
- Świeżak
Skoro chcesz dopiero kupic to dlaczego pytasz o plastiki? Ale tak ogólnie to Aprilia RX 50 to fajny motorek, w sam raz na początek, ale nie wiem ile z nim wytrzymasz, bo ja w mojej HM-ce mam mały tuning i jest naprawdę mocna, ale już chciałbym miec coś mocniejszego. Ale na początek aprilia na pewno bedzie dobra
*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
Pytam bo mam dosc ostre limity. Do 4 500zl i woj. łodzkie i znalazlem wlasnie taka apke ale brak klosza i owiewek. Klosz to zaden problem ale reszte owiewek szukam i nic. A wole kupic moze jakies uzywki a nie zaplacic duzo kasy w salonie apki.
- RyBka_
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości