yzf 426
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
no ale przyznaj ze żeby go odpalić to trzeba umieć bo to nie 125 ze można takie zębami palić
:D ja tylko chce zobrazować to ze przesiadka z tych wszystkich dt,mtx, komarków itp to głupota! to inna jazda i nawet nawyki które sie nabyło przy tych w/w motorkach na 426 nie zdadzą egzaminu zapewniam was

sprzedam Honde XR 250 R 2000r
info na pw lub gg
info na pw lub gg
- Katsumoto
- Świeżak
No z tym sie zgodze;p To normalne, że moto 426 będzie już czymś poważnym i nie ma co tu porównywać wszystkich sprzętów klasy 125 w dół, chociarz crossa 125(np yamaha yz 125) można porównać bo to nawet lepiej popyla niż ta 426;p To wszystko poprostu zależy od umiejętności zawodnika. Nawet 200koni nie pomoże jeśli nie umiesz jeździć;/ ale tak dla ciebie Mx forever to bym nie kupił tej yamahy. Szkoda człowieka i szkoda sprzętu;(
Motocross q r w a rządzi!! 

-
arudni - Świeżak
arudni napisał(a): ale tak dla ciebie Mx forever to bym nie kupił tej yamahy. Szkoda człowieka i szkoda sprzętu;(
On kupił ją bo była tania , więc zrobił interes . Kupił za mniej i wystawi na allegro za więcej

Max forever ile dałeś za ten sprzęt pochwal się

-
Tomek00 - Bywalec
Daj sobie spokój z takim moto czy niema innego crossa oprucz ostrej YZ426 są inne na początek jaka CR 125 by była za mocna bo ma około 42km, to są silniki wysoko obrotowe to trzeba myśleć nie skapniesz się a juz będziesz na drzewie kup sobie jakos jak nie chcesz 50 to kup jakos 125 co ma max 30km to myśle ze dasz rade ale i trzeba uważac, a daj spokój z takim moto mój sąsiad ma to widze co tym mozna zrobić.
- piters185
- Świeżak
piters185 napisał(a):Daj spokój z takim moto mój sąsiad ma to widze co tym mozna zrobić.
A sam na nim jeździłeś żeby się tak wypowiadać?
Większość ludzi na tym forum pisze nie to co wie z własnego doświadczenia, ale to co gdzieś usłyszało... żeby tylko nabić posta.
-
Piotrek.K. - Świeżak
chyba kazdy zgadza sie z kolegą up.Większosc pisze ze to diabel a tak naprawde nigdy takiego czegos na oczy nie widzialo.Z pewnoscią nie jest to lajtowy sprzęt ale do okiełznania.moze nie w tym roku moze nie za rok ale za jakis czas napewno
- Mx forever
- Świeżak
drugą sprawą jest to ze jak moto przyjdzie na 2 tyg to zanim go sprzedam i kuypie nastepnuy to mi wakacje miną
- Mx forever
- Świeżak
Wypowiadam się w tym temacie, ponieważ sam ze skutera wsiadłem na yz450. Najtrudniejsze było nauczenie się odpalania. Co do samej jazdy to już w pierwszy dzień sprawdziłem w lesie przyśpieszenie i v-maks, szybkie pokonywanie zakrętów wytrenowałem w kolejne kilka dni. Za niecały miesiąc od zakupu odwiedziłem tor i zapisałem się do klubu. Tu zaczęły się schody
, głównie problem sprawiały mi dohamowania i trzymanie właściwej pozycji. Obecnie moto będę miał prawie rok i śmigam nim na gumie, jeździłem nim po autostradzie i odwiedziłem centrum Katowic, Bielska.
Myślę , że opanowanie jest możliwe w dużo krótszym czasie, gdyż miałem długie przerwy w jeździe.
Jak już kupiłeś moto to na nim śmigaj i sprawdź czy motocross jest tym czego szukasz

Myślę , że opanowanie jest możliwe w dużo krótszym czasie, gdyż miałem długie przerwy w jeździe.
Jak już kupiłeś moto to na nim śmigaj i sprawdź czy motocross jest tym czego szukasz

-
Piotrek.K. - Świeżak
noo jestem juz pewien ze motocross to sport który kocham nic nie sprawia mi tyle przyjemnosci jak co dla niektórych wydaje sie idiotyczne jezdzenie po lasach.wszyscy teraz tylko scigacze....
- Mx forever
- Świeżak
ja mam kawalek drogi do większego lasu bo kolo mnie jest tylko maly lasek.Wie ktos moze jak zrobic taki mini tor w tym lasku? bo spoko mi sie jezdzilo na torze.
A jaka jest róznica miedzy wersją europejską a amerykanską to dla mnie wazne moto przyszlo juz do polski i w nastepnym tygodniu bedzie u mnie
A jaka jest róznica miedzy wersją europejską a amerykanską to dla mnie wazne moto przyszlo juz do polski i w nastepnym tygodniu bedzie u mnie
- Mx forever
- Świeżak
hehe ten las jest taki ze tam nigdy policja nie jezdzi a lesniczówki tam nieema.Tam kazdy robi co chce serio bez przypalu ale ten tor to chyba zly pomysl bo wystarczy poprostu przecierz rozjezdzic zakrety i sie zrobią profilowane zeby mozna bylo na gazie wchodzic w zakret i zeby tyl odjezdzal lubie to uczucie xDDD
- Mx forever
- Świeżak
No tak może byc spiszą numery zapamiętają kolor motoru lub coś . Albo jakiś gostek idzie na spacer a ty mu koło nosa ... fruuuu . Idzie do domu po telefon .Przyluka jak jeździsz dzwoni na magiczny numer 112 i przerąbane . Chyba że jeździsz 20 km od domu i masz zaklejoną rejestracje czarną izolacją 

-
Tomek00 - Bywalec
no ja raczej niemusze zaklejac tablic bo ich wogle nie posiadam yzf to cross bez homologacji.niedaleko typek ma 450 yzf tez jezdzi po tym lasku a nawet i po miescie i jeszcze nikt sie do niego nieprół
- Mx forever
- Świeżak
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5