Co ciekawego mozna zrobic z silnika od ktma 200?
• Strona 1 z 1
Co ciekawego mozna zrobic z silnika od ktma 200?
Siema
Mam sprawny silnik od ktma exc 200. Chce go jakos wykorzystac i jak ktos ma ciekawy pomysl to czekam na odpowiedz.
Mam sprawny silnik od ktma exc 200. Chce go jakos wykorzystac i jak ktos ma ciekawy pomysl to czekam na odpowiedz.
- merynos
- Świeżak
Re: Co ciekawego mozna zrobic z silnika od ktma 200?
merynos napisał(a):Siema
Mam sprawny silnik od ktma exc 200. Chce go jakos wykozystac i jak ktos ma ciekawy pomysl to czekam na odpowiedz.

bastus napisał(a):włuż go do motorynki albo jakiejś MZ-y

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
bastus pomysl dwa razy zanim cos napiszesz i przy okazji korzystaj ze slownika to nie boli.
Co do silnika to poszukalbym do niego ramy, myślę ze do 1000zł cos takiego mogłbys kupic i za niewielkie pieniądze mialbyś moto.
Co do silnika to poszukalbym do niego ramy, myślę ze do 1000zł cos takiego mogłbys kupic i za niewielkie pieniądze mialbyś moto.
- motoktos
- Świeżak
motoktos pomysl dwa razy zanim cos napiszesz
I co bedzie jezdil na samej ramie, bez kol, kierownicy i baku?
Jakby tak bylo to kazdy by sobie kupil silnik za 800zl, rame za 1000 i mialby moto.
Do tego trzeba przeciez cala reszte i jeszcze wszystko zlozyc.
Opcji masz niewiele. albo sprzedac, albo gdzies wsadzic, albo skompletowac reszte i smigac.
Chyba ze interesuja cie pomysly typu "zrob sobie z tego stolik po telewizor albo kosiarke"
I co bedzie jezdil na samej ramie, bez kol, kierownicy i baku?
Jakby tak bylo to kazdy by sobie kupil silnik za 800zl, rame za 1000 i mialby moto.
Do tego trzeba przeciez cala reszte i jeszcze wszystko zlozyc.
Opcji masz niewiele. albo sprzedac, albo gdzies wsadzic, albo skompletowac reszte i smigac.
Chyba ze interesuja cie pomysly typu "zrob sobie z tego stolik po telewizor albo kosiarke"
Nienawidzę głupich ludzi.
- marcinhc
- Świeżak
- Haemophilus
- Świeżak
Narazie nie sprzedaje. Jak cos to bede dawal znac. Silnik mial sluzyc jako zasobnik czesci zapasowych, ale nie zostal wykorzystany. Myslalem o zaprojektowaniu ramy i zrobieniu gokarta ale nie wiem gdzie bym sie tym wozil... W sumie jakis off-roadowy pojazd z gigantycznymi skokami zawieszenia bylby fajny ale to jest kupa roboty i kasy.
Tequila Sunrise
/Ktm exc 125/
/Ktm exc 125/
- merynos
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 12 gości