ciezka decyzja
• Strona 1 z 1
ciezka decyzja
witam
prosze o pomoc przy zakupie poniewaz sprzedaje teraz wojego kxa 99rok
mam dylemat czy wziasc 6 biegowego gas gasa ec 250 2005 rok plusem napewno sa zawiechy ohlins i marzocchi i ponoc reprezentacja enduro sobie zachwala
ale interesuje mnie tez cr 250 2004 rok sam juz nie wiem kx ma fajna dzika charakterystyke ale jest juz troche wyhustany
pozdrawiam
prosze o pomoc przy zakupie poniewaz sprzedaje teraz wojego kxa 99rok
mam dylemat czy wziasc 6 biegowego gas gasa ec 250 2005 rok plusem napewno sa zawiechy ohlins i marzocchi i ponoc reprezentacja enduro sobie zachwala
ale interesuje mnie tez cr 250 2004 rok sam juz nie wiem kx ma fajna dzika charakterystyke ale jest juz troche wyhustany
pozdrawiam
- nitro8888
- Świeżak
ja bym Ci polecił hondę chociażby ze względu na dostępność części i popularność tego właśnie motocykla.
Ja do swojej husqvarny nie mogę dorwać żadnych części, a części do gas gas'a już wogóle nigdzie nie widziałem.
Chociaż jakość zawiechy w gas gasie jest kusząca
Ja do swojej husqvarny nie mogę dorwać żadnych części, a części do gas gas'a już wogóle nigdzie nie widziałem.
Chociaż jakość zawiechy w gas gasie jest kusząca

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
-
lukaszs551 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości