Pierwszy motocykl do 5000zł
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl do 5000zł
Witam
Chciał bym zacząć swoją przygodę z Motocross-em ponieważ od małego siedzę w motocyklach ale propozycję kupna pierwszego mojego motocykla dostałem od rodziców dopiero teraz.
Mam około 170cm wzrostu i około 50kg wagi
Niestety nie wiem jaki motocykl wybrać ponieważ chcę kupić coś mocniejszego ale też dobrego
Przejrzałem parę ofert które mnie zainteresowały tylko nie wiem czy będą dobre jak dla mnie
Zainteresowały mnie te motocykle: Yamaha YZ85 , Kawasaki KX 125 , Yamaha TTR 125
Jeździłem już na quadach o pojemności 250 czy też 400 i na skuterach typu Aerox
Na ten motocykl mogę wydać max 5000 zł
Chodzi mi o coś używanego oczywiście 
Chciał bym zacząć swoją przygodę z Motocross-em ponieważ od małego siedzę w motocyklach ale propozycję kupna pierwszego mojego motocykla dostałem od rodziców dopiero teraz.
Mam około 170cm wzrostu i około 50kg wagi

Niestety nie wiem jaki motocykl wybrać ponieważ chcę kupić coś mocniejszego ale też dobrego

Przejrzałem parę ofert które mnie zainteresowały tylko nie wiem czy będą dobre jak dla mnie

Zainteresowały mnie te motocykle: Yamaha YZ85 , Kawasaki KX 125 , Yamaha TTR 125

Jeździłem już na quadach o pojemności 250 czy też 400 i na skuterach typu Aerox

Na ten motocykl mogę wydać max 5000 zł

- Alvaro123
- Świeżak
z tym wzrostem mozesz atakować praktycznie wszystkie sprzęty na 125tke bedziesz troche mały ( nie tyle co za niski bo w miare dasz rade) 85tka z kolei bedzie dosyc mała ale moim zdaniem bedzie lepsza. TTR troche mniejsza jest.
generalnie wszystkie te motocykle sÄ… spoko do nauki jazdy po torze crossowym. bo rozumiem ze szukasz crossa na tor MX ?
generalnie wszystkie te motocykle sÄ… spoko do nauki jazdy po torze crossowym. bo rozumiem ze szukasz crossa na tor MX ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości