Powrót do enduro z lc4/lc2?
• Strona 1 z 1
Powrót do enduro z lc4/lc2?
Witam was wszystkich
po rocznej przerwie mam zamiar wrócić do tego przepięknego sportu. Teraz rodzi się pytanie na czym zasiąść? Myślę nad lc4 620 z 96 r lub lc2 w 125 2t z 99/00 r. W tej drugiej opcji boję się że będzie za słaby i nawet na koło nie stanie.. Ktoś może się wypowiedzieć na ich temat? Lub doradzić coś innego, mój budżet to 5,5tys.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
Qcyq - Świeżak
hehe niezła rozbieżność
125 i 600
albo maluch albo ferrari ;D
stawiac na koło mozna nawet WSK - liczy sie tutaj technika przy takich akcjach ;P
oba sprzety są spoko, lc4 ciezka krowa ale spoko gdzies dalej lasami pocisnać. lc2 zwortniejsze i fajniejsze do zabawy w lesie, ale gorszy na przeloty

stawiac na koło mozna nawet WSK - liczy sie tutaj technika przy takich akcjach ;P
oba sprzety są spoko, lc4 ciezka krowa ale spoko gdzies dalej lasami pocisnać. lc2 zwortniejsze i fajniejsze do zabawy w lesie, ale gorszy na przeloty
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Lc2 raczej odpada bo 15 kucy które prezentuje ktm w tej wersji to mało a pozatym mam dużo przelotowek żeby się dostać gdziekolwiek. Więc raczej stawiam na lc4 620.
Jeszcze mam blisko do kupna Yamahe ttr 250, warto jechać zobaczyć? Chyba rzadko spotykany moto, miał ktoś styczność z nim i może.cos powiedzieć? Jak z remontami i jak to daje rade w terenie i z przelotami? W specyfikacji jest napisane że ma 30 koni więc całkiem całkiem przy tej wadze.
Jeszcze mam blisko do kupna Yamahe ttr 250, warto jechać zobaczyć? Chyba rzadko spotykany moto, miał ktoś styczność z nim i może.cos powiedzieć? Jak z remontami i jak to daje rade w terenie i z przelotami? W specyfikacji jest napisane że ma 30 koni więc całkiem całkiem przy tej wadze.
-
Qcyq - Świeżak
15 kucy ma wersja zablokowana, odblokowana ma pewnie koło 30. ttr to taki mało typowy sprzet, całkiem 'sportowy' jak na swoje czasy, tez w pewnym stopniu mozna go wziąc pod uwage, tylko ze jest słabszy od lc2 ;P jak z remontami - to zabytek wiec loteria jak zadbany to wieczny, jak paździerz to sie bedzie non stop sypał.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość