Jaki cross do 2000
• Strona 1 z 1
Jaki cross do 2000
Siema ! jak w temacie :
-mam 14 lat 176 cm 56kg
-pierwsza styczność z motorem
-będę głównie jeździł po lasach łąkach itd./nie będę raczej skakał
-może być używany
W oko wpadły mi takie crossy niestety hińskie jak thumb kxd. Prosiłbym o porade link i niech ktoś napisze jak to wszystko działą w crossie xD
-mam 14 lat 176 cm 56kg
-pierwsza styczność z motorem
-będę głównie jeździł po lasach łąkach itd./nie będę raczej skakał
-może być używany
W oko wpadły mi takie crossy niestety hińskie jak thumb kxd. Prosiłbym o porade link i niech ktoś napisze jak to wszystko działą w crossie xD
- SWAG
- Świeżak
odpusc sobie chinskie sprzęty
poszukaj starszej yamahy dt 50, hondy mtx 50 - w sumie te dwa modele najlepsze bedziesz zadowolony.
ewentualnie czasem sie trafia jakas derbi senda, gilera RCR itp to wszystko prawie jedno i to samo - chociaz wiadomo nowsze to lepsze. ale tez ciezko trafic cos fajnego tanie, dlatego te starsze roczniki są prawie zawsze w cenie ponizej 2000 zł i mozna cos w ciekawym stanie wyrwac.
poszukaj starszej yamahy dt 50, hondy mtx 50 - w sumie te dwa modele najlepsze bedziesz zadowolony.
ewentualnie czasem sie trafia jakas derbi senda, gilera RCR itp to wszystko prawie jedno i to samo - chociaz wiadomo nowsze to lepsze. ale tez ciezko trafic cos fajnego tanie, dlatego te starsze roczniki są prawie zawsze w cenie ponizej 2000 zł i mozna cos w ciekawym stanie wyrwac.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości