Zobacz wÄ…tek - ~pomoc w wyborze crossa~
NAS Analytics TAG

~pomoc w wyborze crossa~

Enduro, Cross
_________

~pomoc w wyborze crossa~

Postprzez FilipMac » 25/5/2015, 17:16

Witam wszystkich motofanów.
Chciałbym kupić crossa ktm sx 65 lub 85. Niewiem, który wybrać. Mam 13 lat, mój tato ma crossa i chciałbym żebym z nim jeździł. Ja również tego pragnę, ale jestem bardzo niski.
Mam 144 cm wzrostu i ważę 41 kg. Niewiem czy wejdę na 85'tke, więc wolę się Was spytać. W pobliżu nie mam żadnego salonu i nie znam nikogo, kto miałby taki motocykl. Mam nadnadzieję, że pomożecie mi znaleźć oferty sprzedaży, gdyż mieszkam na Podlasiu, gdzie ten sport nie jest zbyt popularny. Budżet ok. 6000 zł ( +-). W mojej wsi i okolicach jest las i piękne łąki itp., więc są to bardzo sprzyjające do jazdy.
Pozdrawiam Filip.
FilipMac
Świeżak

Postprzez henio12323 » 25/5/2015, 17:24

najlepiej jakbys się sam przysiadł - mi troche ciezko oceniać wzrost a mozliwosci. poszukaj w okolicy szkółki jakiejs albo toru, tam na pewno co weekend ktoś gania, 85tka była by bardziej rozwojowa, oczywiscie w gre wchodziła by tylko wersja na małych kołach, na duze koła nie dostaniesz do ziemi. 65tka na pewno była by spoko tylko czy nie okaze sie za wolna w krótce na przelotówkach albo czy szybko nie wyrośniesz bo to raczej małe sprzety
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê