CRF 450 stuki
• Strona 1 z 1
CRF 450 stuki
Mialem ostatnio problem ze skrzynia po wymianie zebatki na koszu wszystko jest w porzadku przy okazji zrobilem kilka rzeczy ale nie rozpolawilem silika zdjąłem tylko kape od sprzęgła i drugą od pradnicy bo ustawialem balans. Zalalem nowy olej po obu stronach odpaliłem moto i gdy stoi prosto wszystko jest okej gdy go przechyle na prawa strone slychas stuki wydaje mi sie ze w okolicach lancuszka rozrzadu. Dodam że moto mialo regulacje przed tym procederem z brakiem biegow. I po regulacji zrobilem 200metrow i wtedy byl problem z ta skrzynia ale nie zdążyłem zwrócić uwagi wtedy czy to slychac;/ moze łańcuszek luźny czy coś innego mogło się stać? ? Tu jest link z filmikiem jak to u mnie jest. http://youtu.be/_DP-mx1l8WY
- Wojtekkk1992
- Świeżak
brzmi jak łancuszek, sprawdź napinacz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Sprawdziłem napinacz dobrze funkcjonuje. Od jakiej odlegosci jak go wkladam powinno juz byc ciezko?? Bo u mnie tak czuje moze przy 0,5 cm czuje ze dopiero dochodzi... moze juz łańcuszek sie wyciągnął? ? Dodam ze ma nalatane 70mth.
- Wojtekkk1992
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości