prosze o pomoc w kupnie I crossa
• Strona 1 z 1
prosze o pomoc w kupnie I crossa
Cześć jestem tu nowy i chciałbym powitać wszystkich na tym forum, rzecz biorąc mam do was pytanie chce kupić swojego pierwszego crossa i nie wiem który będzie lepszy Honda xlr 250 z 92 roku czy Honda mtx 125 z 90 roku może ktoś mi poradzi co i jak ogólne przeznaczenie to jazda po leśnych drogach lasach
- mariol24
- Świeżak
Cześć i czołem! Mógłbyś podać zakres budżetowy jaki możesz wydać na moto oraz rzecz jasna na remonty ? Bo jak kupisz takiego staruszka 90 będzie się to wiązało z dosyć częstym odwiedzaniem mechanika więc no jak chcesz, co do mocy moto 125 wystarczy z pewnością 

- Yankes98
- Świeżak
oba wymienione to nie crossówki.
oba są podobnie mocne ale inaczej tą moc oddają. generalnie xlr 250 nieco mniej popularna jest, i jeździ sie nią fajnie ale jak cos padnie w silniku to praktycznie sprzęt ma wartość złomową. w mtxie zawsze jakis remont da sie zrobic i polatać. dlatego na poczatek chyba bardziej bym polecał mtxa
oba są podobnie mocne ale inaczej tą moc oddają. generalnie xlr 250 nieco mniej popularna jest, i jeździ sie nią fajnie ale jak cos padnie w silniku to praktycznie sprzęt ma wartość złomową. w mtxie zawsze jakis remont da sie zrobic i polatać. dlatego na poczatek chyba bardziej bym polecał mtxa
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jestem w tym zielony więc sorki za wtope z tymi crossami
znam się trochę albo i więcej na mechanice sporo naprawiam różnych maszyn i silniki też trochę zahaczam, jeśli chodzi o środki finansowe to mogę przeznaczyć na motor do 4,5 koła

- mariol24
- Świeżak
to za 4500 szukał bym yamahy DT 125 takiej nowszej ze srebrnym silnikiem, fajnie jeździ i jest dosyc wytrzymała.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1