wybór nowego motocykla 125 ccm
• Strona 1 z 1
wybór nowego motocykla 125 ccm
Witajcie, zastanawiam się nad kupnem nowego taniego motocykla wstępnie rozważam wybór pomiędzy Junakiem 122 a Rometem Ogar Caffe 125, przy czym junak kosztuje 3599 PLN a romet 4499 PLN, czy waszym zdaniem warto dopłacać do rometa , jeśli tak to dlaczego ?
Może znacie jeszcze jakieś alternatywy dla tych dwóch producentów, w przystępnej cenie ?
Może znacie jeszcze jakieś alternatywy dla tych dwóch producentów, w przystępnej cenie ?
-
MJJackson - Świeżak
Bez zastanowienia brałbym ogara caffe
Stylistyka obłędna - jest po prostu super...
Jest to jeden z niewielu tej klasu motorków, które mocno przykuły moją uwagę.
Piękny klasyczny wygląd, a nie udawanie czegoś czym się nie jest (cross'a, czy ścigacza/sporta)...

Stylistyka obłędna - jest po prostu super...
Jest to jeden z niewielu tej klasu motorków, które mocno przykuły moją uwagę.
Piękny klasyczny wygląd, a nie udawanie czegoś czym się nie jest (cross'a, czy ścigacza/sporta)...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
tez bym wolał tego cafe
niexle wygląda jak na chinczyka,

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
To jest mój chiński szok na ten rok
Wreszcie ktoś pomyślał, że w tej klasie najlepiej wygląda zwykły klasyk, który w tej wersji jest po prostu świetny...
Przypomina trochę WSKe, ale na tą chwilę to właśnie jest ogromy plus... Jeszcze kilka lat temu nie był
Wygląd którego pozazdroszczą niejedne większe sprzęty...
Ja bym wycyganił jeszcze w tej cenie jakiś pakiet gadżetów/akcesoriów lub kask i brałbym...

Wreszcie ktoś pomyślał, że w tej klasie najlepiej wygląda zwykły klasyk, który w tej wersji jest po prostu świetny...
Przypomina trochę WSKe, ale na tą chwilę to właśnie jest ogromy plus... Jeszcze kilka lat temu nie był
Wygląd którego pozazdroszczą niejedne większe sprzęty...
Ja bym wycyganił jeszcze w tej cenie jakiś pakiet gadżetów/akcesoriów lub kask i brałbym...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Panowie, caffe jest tak nie wygodny że tego się nie da opisać. Po 20km moje... przyrodzenie wraz z kumplami wołało o pomoc a ręce odpadały. Jak najbardziej, jest bardzo ładnie stylizowany i ogolnie jest ładny ale osobiście wybrałbym chyba rometa zet
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm