Problem z oświetleniem
• Strona 1 z 1
Problem z oświetleniem
Więc tak kupiłem benzera yankee 50 i wszystko było dobrze do czasu aż założyłem w nim silnik 125 ccm i nagle elektryka tzn wszystkie światła prócz kierunkowskazów z tyłu się przepalają..
Kupiłem nowe żarówki, zamontowałem i gdy wkręciłem na wyższe obroty to w jednej chwili się przepaliły. W czym jest problem ? ps. podświetlenie zegarów i wszystkie kontrolki też przepalone, działają tylko kierunki z tyłu.
Kupiłem nowe żarówki, zamontowałem i gdy wkręciłem na wyższe obroty to w jednej chwili się przepaliły. W czym jest problem ? ps. podświetlenie zegarów i wszystkie kontrolki też przepalone, działają tylko kierunki z tyłu.
Cagiva Mito 125
-
StunteR9 - Świeżak
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
AstoN007 silnik nówka z allegro kupiony rok temu za 800 zł z gaźnikiem i całym wyposażeniem. Sprawuje się świetnie.
kravter wystarczy że kupię nowy regulator i bd dobrze ? i czy to musi byc jakiś specjalny pod 125 czy obojętnie jaki ? nie znam się na tym za bardzo.
kravter wystarczy że kupię nowy regulator i bd dobrze ? i czy to musi byc jakiś specjalny pod 125 czy obojętnie jaki ? nie znam się na tym za bardzo.
Cagiva Mito 125
-
StunteR9 - Świeżak
http://allegro.pl/regulator-napiecia-4t ... 23387.html Ten powinien być dobry. Tylko są na allegro typowo do chińskich 125 oraz 50-125 i nie wiem czy one się czymś różnią poza ceną (ten drugi kosztuje 15zł).
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości