motocykl na co dzień 125 do 5 tysiecy.
• Strona 1 z 1
motocykl na co dzień 125 do 5 tysiecy.
- troche jeździłem na skuterach to będzie mój pierwszy motocykl.
- 167 , 17 , 48 ( wiem mało aktualnie na diecie na masę
)
- jazda dla rozrywki w ciÄ…gu dnia.
- mam 5 tysiecy na motocykl.
- podobajÄ… mi siÄ™ sportowe.
- głównie chodzi mi o fajny odgłos oraz osiągi czyt. prędkość
- 167 , 17 , 48 ( wiem mało aktualnie na diecie na masę

- jazda dla rozrywki w ciÄ…gu dnia.
- mam 5 tysiecy na motocykl.
- podobajÄ… mi siÄ™ sportowe.
- głównie chodzi mi o fajny odgłos oraz osiągi czyt. prędkość
- psychomator
- Świeżak
Ech, tematów było jak mrówków a i tak każdy musi mieć własny temat.
Podstawowe informacje: wyróżniamy 4T i 2T (4-suwy i 2-suwy). Jesteśmy w 125'tkach, więc:
jeśli wybierzesz 4T- dostaniesz całkiem przyjemny dla ucha dźwięk, będzie ekonomicznie, lecz przypłacisz na tym prędkością.
jeśli wybierzesz 2T- kosiarkowy dźwięk, dużo palące moto, lecz osiągi bardzo satysfakcjonujące, a w szczególności po przesiadce z kibla.
Przykładowe 4T 125ccm: Yamaha YZF R, Honda CBR
Przykładowe 2T 125ccm: Aprilia RS, Honda NSR
Troszkę podstawowych informacji masz, a więc teraz musimy się do Ciebie przystosować.
Myślę, że ze wzrostem nie będzie problemu. Problem pojawia się widząc Twój budżet. Niestety młodszą Aprilię RS musisz sobie odpuścić, lecz możesz zaryzykować w starszą (np. '99). NSR znajdziesz, a najwięcej będziesz miał CBR. Na Twoim miejscu wybrałbym CBR. Dlaczego? Nie należy do największych- spasuje pod Twoje wymiary. Pali 2,5-3l/100km- tyle, co nic. Kupisz przyzwoitą CBR za takie pieniądze i nie będziesz musiał się raczej martwić o to, że coś się zepsuje. Odgłos ma nawet nawet, v-max coś koło 130km/h.
Podstawowe informacje: wyróżniamy 4T i 2T (4-suwy i 2-suwy). Jesteśmy w 125'tkach, więc:
jeśli wybierzesz 4T- dostaniesz całkiem przyjemny dla ucha dźwięk, będzie ekonomicznie, lecz przypłacisz na tym prędkością.
jeśli wybierzesz 2T- kosiarkowy dźwięk, dużo palące moto, lecz osiągi bardzo satysfakcjonujące, a w szczególności po przesiadce z kibla.
Przykładowe 4T 125ccm: Yamaha YZF R, Honda CBR
Przykładowe 2T 125ccm: Aprilia RS, Honda NSR
Troszkę podstawowych informacji masz, a więc teraz musimy się do Ciebie przystosować.
Myślę, że ze wzrostem nie będzie problemu. Problem pojawia się widząc Twój budżet. Niestety młodszą Aprilię RS musisz sobie odpuścić, lecz możesz zaryzykować w starszą (np. '99). NSR znajdziesz, a najwięcej będziesz miał CBR. Na Twoim miejscu wybrałbym CBR. Dlaczego? Nie należy do największych- spasuje pod Twoje wymiary. Pali 2,5-3l/100km- tyle, co nic. Kupisz przyzwoitą CBR za takie pieniądze i nie będziesz musiał się raczej martwić o to, że coś się zepsuje. Odgłos ma nawet nawet, v-max coś koło 130km/h.
KupiÄ™ ApriliÄ™ RS125 '06+
-
Jankes *_* - Świeżak
- psychomator
- Świeżak
Oczywiste jest to, ze spalanie każdego motocykla jest uzależnione od kierowcy 

KupiÄ™ ApriliÄ™ RS125 '06+
-
Jankes *_* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości