Zobacz wÄ…tek - Witam, potrzebna pilna pomoc!!!
NAS Analytics TAG

Witam, potrzebna pilna pomoc!!!

i inne małe pojemności
_________

Witam, potrzebna pilna pomoc!!!

Postprzez gyrosik » 4/11/2013, 09:51

Witam, tak jak w temacie, potrzebna mi jest pilna pomoc... A więc tak, sytuacja wygląda następująco. Mam problem z moim chinolkiem "Inca Street 50" juz z dobre 2 miesiace temu jezdziliem sobie elegancko dopoki mi nie urwala sie linka od gazu, skuter normalnie odpalal i wgl, aby nim jezdzic podkrecilem obroty na gazniku i jezdzilem tak bez linki, po pewnym czasie wkoncu wymienilem ta linke lecz niestety po wymianie linki nie moglem juz odpalic skuterka, jednakze odpalal ale przjechalem 10m i gasl spowrotem i tak bylo w kolko. Lecz dnia nastepnego juz wogole nie odpalil i tak do tej pory i pytaniem jest CO TO MOZE BYC?

Wymienialem juz modul, swiece, paliwo dochodzi bo swiece zalewa. Bylo sprawdzane czy jest prad i sprawa wyglada nastepujaco, prad raz jest a raz nie, przynajmniej tka mi sie wydaje, do kostek od modulu dochodzi prad prawidlowo, a za modulatorem juz w strone swiecy wlasnie raz niby jest prad a raz nie ma... Czy spotkał sie ktos moze z takim problemem kiedys lub wie o co moze chodzic?
gyrosik
Świeżak

Postprzez gyrosik » 4/11/2013, 10:20

Mhmmm... No ok to zaraz sie ubieram i lece probowac, czekam na dalsze wskazowki :)
gyrosik
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości

na górê