Motocykl z Szwajcarii
• Strona 1 z 1
Motocykl z Szwajcarii
Dostałem namiary i gościo mówił że on nie sprowadza on tylko wieksze pojemności bo tam DT mało jest i same poprzerabiane i po prostu mu sie nie opłaca
znalazłem drugiego gościa ten ściąga z Szwajcarii z tego co wiem to nie jest ona w eu wiec troche drożej z rejestracja
tu macie jego stronkÄ™ na otomoto
http://kati.otomoto.pl/
ktoś brał od niego motocykl??
jak sie sprawuje i wgl
i jak jest z tymi motocyklami z Szwajcarii
a moze ktos słyszał opinie na jego temat
ojciec dzwonił i mówił że 1995-2000rok tak za 4tyś
znalazłem drugiego gościa ten ściąga z Szwajcarii z tego co wiem to nie jest ona w eu wiec troche drożej z rejestracja
tu macie jego stronkÄ™ na otomoto
http://kati.otomoto.pl/
ktoś brał od niego motocykl??
jak sie sprawuje i wgl
i jak jest z tymi motocyklami z Szwajcarii
a moze ktos słyszał opinie na jego temat
ojciec dzwonił i mówił że 1995-2000rok tak za 4tyś
Ostatnio edytowano 27/10/2013, 16:45 przez dawid1998, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- dawid1998
- Świeżak
Motocykle we włoszech to jak motocykle w Polsce, jak ktoś dbał i moto było jego oczkiem w głowie to będzie git, bo nie oszczędza taki ktoś na częściach. A jak kupujesz moto użytkowe, to każdy właściciel ma takie moto gdzieś. To ma jeździć i być prawie za darmo. Więc tak naprawdę zależy czego szukasz Sporta z Włoch polecam, sam kupiłem nie żałuję, jest w naprawdę dobrym stanie, niemal salonowym. Ale widziałem motocykle w stanie opłakanym, tyle że właśnie motocykle użytkowe, skutery i mniejsze turystyki.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Nie zrozumiałeś mnie, bo nie napisałem tego zbyt jasno. Sam nie sprowadzam, ale z kumplami w sezonie oglądamy sporo maszyn, i widzę w jakim stanie są jakie motocykl z Włoch
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości