Pierwsza maszyna
• Strona 1 z 1
Pierwsza maszyna
Witam chcę kupić motor i zastanawiam się nad crosami 50/125 tak żeby poszaleś po terenach (chodzi mi tu o chinole). Zastanawiam się równierz czy kupić skuter areox/gilera używany. A może poczekać do 18-nastki i coś ładnego kupić o większej pojemności (Mam 15 lat,Mam karte motorowerową) Dlaczego cross chinol ? Bo nie mam takiego budżetu. Mogę wydać max 2500zł. Czytałem fora to wszyscy żle się wypowiadali o chinczykach a kolegi brat miał i tylko raz mu się zatarł a tak to nic poważniejszego nie było. Proszę o pomoc i cenne porady.
Ps. Jestem niski mam w kroku zaledwie 80 cm :/
Pozdrawiam
Ps. Jestem niski mam w kroku zaledwie 80 cm :/
Pozdrawiam

- UwazajM4RQ
- Świeżak
Niestety to Ty musisz ocenić czy bardziej potrzebny Ci skuter czy enduro. Ja osobiście na Twoim miejscu wolałbym wziąć coś z biegami czyli np. Rs50, yzf r125, DT 50 lub rx 50 

Bo to sposób jest na laski, mieć motocykl i dwa kaski...
-
BlackHawk_r1 - Świeżak
Znaczy się jak miałem ok 10-13 lat jeździłem na mini crosie. Potem jezdziłem z miesiąc chinczykiem kuzynki.
Czy mój wzrost starczy na aprilke? mam 82 cm na palcach w kroku i 156 cm wzrostu. No dobra rozmyśle/poczekam na dalsze odpowiedzi
Czy mój wzrost starczy na aprilke? mam 82 cm na palcach w kroku i 156 cm wzrostu. No dobra rozmyśle/poczekam na dalsze odpowiedzi

- UwazajM4RQ
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości