CBR125, RS125, NSR125
• Strona 1 z 1
CBR125, RS125, NSR125
Witam,
wlasnie zrobilem kategorie A1, wiec nie jestem zbyt doswadczonym uzytkownikiem motorow. Mam zamiar kupić jeden z tych motorow, ale mam co do nich jedno pytanie. Kategoria a uprawnia do kierowania motorkiem do 11kW, a jak widze rs i nsr maja okolo 2x tyle mocy jaka jest dopuszczalna. Nie chce doprowadzic do sytuacji, ze kupie np. nsr i przy resejtracji na 125cm3 lub na badaniu technicznym okaze sie ze nie moge byc on zarejestowany i nie bede mogl go uzywac. Teoretycznie jestem w kropce i musze kupic CBR, ale chce sie zapytac jak jest w praktyce i co zrobic w takiej sytuacji?
wlasnie zrobilem kategorie A1, wiec nie jestem zbyt doswadczonym uzytkownikiem motorow. Mam zamiar kupić jeden z tych motorow, ale mam co do nich jedno pytanie. Kategoria a uprawnia do kierowania motorkiem do 11kW, a jak widze rs i nsr maja okolo 2x tyle mocy jaka jest dopuszczalna. Nie chce doprowadzic do sytuacji, ze kupie np. nsr i przy resejtracji na 125cm3 lub na badaniu technicznym okaze sie ze nie moge byc on zarejestowany i nie bede mogl go uzywac. Teoretycznie jestem w kropce i musze kupic CBR, ale chce sie zapytac jak jest w praktyce i co zrobic w takiej sytuacji?
- tost3r
- Świeżak
tych tematow bylo duzo ale z racji ze mam dobry humor to ci odpowiem na pytanie zanim kravec usunie temat. no wiec tak cbr to 4sow wiec inaczej chodzi,mniej roboty przyniej ale ogolnie nie podoba mi sie. rs dobra fura ale nie stety droga w utrzymaniu i zakupie.nsr najslabsza ze 125 oprocz cbr, najmniej awaryjna ale wiadomo ze kazdy zyd chwali co jego. a co do tematu kat a1 to spokojnie bedziesz mial rejestracje na a1 bo na przegladzie nie wyjdzie ile ma koni musialbys jechac na hamownie a do rejestracji to jest nie potrzebne i naprawde zero obaw . i nie kupuj cbr bo to siano wedlug mnie. to tyle
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości