Wymiary Yzf r125
• Strona 1 z 1
Wymiary Yzf r125
Witam
Mam krótkie pytanie do użytkowników forum co do wspomnianej w temacie Yamahy YZF-R125. Ważę 70kg, mam 187 cm wzrostu i 16 lat co ogranicza mnie do 125-tek. Jestem dość mocno nastawiony na ten motocykl (będzie on moim pierwszym), lecz mam pewien problem. Jak sądzicie..? Czy przy moim wzroście nie będę wyglądać jak na rowerku dla dzieci?
Zadaję to pytanie ponieważ niestety nie mam możliwości przymierzenia się do niego, a chciałbym wiedzieć trochę więcej zanim zdecyduję się na zakup. :/
Z góry dzięki za pomoc.

Mam krótkie pytanie do użytkowników forum co do wspomnianej w temacie Yamahy YZF-R125. Ważę 70kg, mam 187 cm wzrostu i 16 lat co ogranicza mnie do 125-tek. Jestem dość mocno nastawiony na ten motocykl (będzie on moim pierwszym), lecz mam pewien problem. Jak sądzicie..? Czy przy moim wzroście nie będę wyglądać jak na rowerku dla dzieci?

Z góry dzięki za pomoc.
- Furlox
- Świeżak
Powiem tak sam posiadam właśnie taki moto jak Ty chcesz sobie kupić . Mam 188 wzrostu i wagę koło 70 kg . Jak dla mnie ten moto jest w sam raz , sam go kupiłem jako pierwsze moto dla siebie i się nie zawiodłem . Więc jeśli chodzi Ci o wymiary to bądź spokojny
A co to tej marki i modelu polecam jak najbardziej , jedna z lepszych wersji 125-ek tego typu / LwG

- endiksYZFr125
- Świeżak
najlepiej sprawdź sobie tutaj: http://cycle-ergo.com/ (otwórz link) to taka "wirtualna przymierzalnia" motocykli ;p
-
Gastrofazor - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości