honda ns-1 ns1 80cm3
• Strona 1 z 2 • 1, 2
honda ns-1 ns1 80cm3
siema wszystkim mam kilka pytan ponieważ jutro jadę po honde ns1 80cm3 co najbardziej się psuje w niej na co zwracać uwagę jak bende kupywał a jeszcze jedno ona nie ma licznika czy wiecie np gdzie go można dokupić prosze o szybkie odpowiedzi 

- adriankicka
- Świeżak
co do licznika to tylko allegro- nie ma nowych częsci w poslce a jeśli sprowadzane przez servis to będzie Cię to psoro kosztować.
Co sprawdać ?? Jeśli to wersja montesa to powinno Cię na prawde przetargać ( nie wiem czym jeździłeś wcześcniej) na tym moto bo to ma 16KM. To powinno lecieć coś koło 120km/h i może wiecej(?).
Co sprawdać ?? Jeśli to wersja montesa to powinno Cię na prawde przetargać ( nie wiem czym jeździłeś wcześcniej) na tym moto bo to ma 16KM. To powinno lecieć coś koło 120km/h i może wiecej(?).
Aprilia rx- remont
- hefaistos
- Świeżak
Hey ja mam taką samą Honde kupiłem ja kilka dni temu... ja licznik mam ale nie ma wskaźnika paliwa... napisz czy w tamtej jest ok?
A żeby nie trafić na minę to poczytaj http://www.scigacz.pl/Porady,dla,motocyklistow,237.html tam sie wszystkiego dowiesz
A przy okazji nie wiecie jaki najlepiej Olej do niej wlać?
Pozdrawiam
A żeby nie trafić na minę to poczytaj http://www.scigacz.pl/Porady,dla,motocyklistow,237.html tam sie wszystkiego dowiesz

A przy okazji nie wiecie jaki najlepiej Olej do niej wlać?
Pozdrawiam
- VPawelekV
- Świeżak
ja leje tylko oleje z shella;] a co do licznika to w żadnej ns1 nie ma wskaźnika paliwa, chyba że sobie sam zamontujesz.Po 2 licznik idzie kupić jakieś cyfrowy i sobie go zamontować.
pozdro
pozdro
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Po 2 licznik idzie kupić jakieś cyfrowy i sobie go zamontować.
tak, ale jesli chcesz orginal to atakuj z rozbitków na allegro (trzeba sie liczyc z tym ze bez licznika nie wiadomo jaki motor ma realny przebieg!)
jaki olej do benzyny?
castrol r2 (ja taki leje do swoich 2t) badz motul 800
- vajda
- Świeżak
a mam takie pytanie bo właśnie wczoraj ją kupiłem i nie wiem jaki olej do przekładni wlać prosze pomocy ale ta honda ma kopyto
- adriankicka
- Świeżak
No mi tez sie podoba taka Honda
dodaj zdjęcie jak możesz.
a tu masz mojej Hondy ;]

a tu masz mojej Hondy ;]
- Załączniki
-
DSC00310.JPG
- (210.04 KiB) Pobrane 1163 razy
- VPawelekV
- Świeżak
hefaistos napisał(a):no honda jest ładna . chciałem ją kupić ale zrezygnowałem przez spalanie, dostępnośc częsci i to że policjant może nie uwierzyć tak łatwo że to 50cc.
Chciałeś kupić ją? Czy widziałeś tylko taką samą? a jakie ma spalanie;>
Pozdrawiam
- VPawelekV
- Świeżak
5-6l to spala jak średnio jedziesz około 90km/h ;] a gdy jezdzis spokojniej tj. 60km/h średnio to nawet koło 4l
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
nom macie racje ale za to jak ta honda ma kopyto a możecie mi ktoś powiedzieć jaki najlepiej olej wlać do przekładni i czy policja moze mi cos zrobić jak nie mam licznika i lusterek i kieronkuwzkazuw z przodu
- adriankicka
- Świeżak
http://moto.allegro.pl/item217144819_ze ... r_125.html
mam pytanie czy te liczniki bendÄ… pasowac do mojej hondy ns1 80cm3
mam pytanie czy te liczniki bendÄ… pasowac do mojej hondy ns1 80cm3
- adriankicka
- Świeżak
a jaki ten olej mam wlać i co z tą policją
i jeszcze jedno ile mogą kosztować takie plastiki boczne do takiej hondy
i jeszcze jedno ile mogą kosztować takie plastiki boczne do takiej hondy
- adriankicka
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości