SM/ENDURO - narazie nie wiem do ilu... 50-125cm
• Strona 1 z 1
SM/ENDURO - narazie nie wiem do ilu... 50-125cm
Siema!
Jestem nowy na tym forum, mam 15 lat, waze ok. 65kg, wzrostu nie znam, ale mysle, ze 170cm-175. Doświadczenie z motocyklami... Hmm.. Od małego jeździlem na komarze u kumpla (najlepsze czasy), simsonki itd. Jeździć umiem, ogarniam wszystko. Szukam moto do 125cm. W przyszłym roku zamierzam zrobić A1 (czyli za 4 miesiące dokładnie..). Miałem na oku wiele motocykli m.in.: husqvarna sm 125... i tak dalej i tak dalej, mozna byloby tu sobie wymieniac i wymieniac. Najbardziej mi sie wlasnie podobał husvarna sm 125, ale na A1 można do 15KM, to ma "minimalnie" za dużo
. Szukam coś bardziej z supermoto, może tez byc enduro, choć nie takie drogie. Co to ma znaczyć, no wiadomo nie nówka, coś do 5-6-7 tyś.
Wiadomo, jak najtaniej
Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.
Jestem nowy na tym forum, mam 15 lat, waze ok. 65kg, wzrostu nie znam, ale mysle, ze 170cm-175. Doświadczenie z motocyklami... Hmm.. Od małego jeździlem na komarze u kumpla (najlepsze czasy), simsonki itd. Jeździć umiem, ogarniam wszystko. Szukam moto do 125cm. W przyszłym roku zamierzam zrobić A1 (czyli za 4 miesiące dokładnie..). Miałem na oku wiele motocykli m.in.: husqvarna sm 125... i tak dalej i tak dalej, mozna byloby tu sobie wymieniac i wymieniac. Najbardziej mi sie wlasnie podobał husvarna sm 125, ale na A1 można do 15KM, to ma "minimalnie" za dużo

Wiadomo, jak najtaniej

Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.
- Snuecgy
- Świeżak
kup to na co cie stac, obojętne aby markowy czyli japonski./europejski nie chinczyk. yamaha DT, huska, spoko sie nadadza, są dosyc tanie w eksploatacji i w zakupie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości