pierwszy motor
• Strona 1 z 1
pierwszy motor
Witam. Mam 16 lat i chciałbym kupic sobie jakiegos dobrogo choppera do 10000zł. Mam 187 cm wzrostu. Proszę o pomoc
- Adam1998
- Świeżak
witam ja bym polecił tobie yamahę FZ1 Fazer
yamaha virago też niczego sobie, hondę rebel piękna sam się zastanawiam czy takiej nie zakupić oraz hondę shadow
yamaha virago też niczego sobie, hondę rebel piękna sam się zastanawiam czy takiej nie zakupić oraz hondę shadow
Ostatnio edytowano 1/9/2013, 16:52 przez siwy9856, łącznie edytowano 1 raz
- siwy9856
- Świeżak
Jeśli masz 16lat to pewnie na kat. A1.
Mogę Ci polecić Hondę Shadow 125. Mam taką od ponad roku. Zrobiłem trochę kilometrów i przy 30000 (nie mam pewności, że nie cofany) mogę powiedzieć, że silnik chodzi jak igła. Motocykle bardzo dobre i w swojej klasie jedne z największych.
Mogę także polecić Yamahę Drag Star 125. Także bardzo dobre motocykle.
Są to dwa największe choppery z klasy 125ccm.
Na zlotach wzbudzają duże zainteresowanie, bo każdy myśli, że to większa pojemność i nie mogą dowierzać, że to jest 125ccm w układzie V.
Jeśli natomiast szukasz czegoś innego to napisz.
Jeśli chcesz więcej informacji o Hondzie VT 125 to pisz bo jeździłem taką, teraz jest wystawiona na sprzedanie.
Mogę Ci polecić Hondę Shadow 125. Mam taką od ponad roku. Zrobiłem trochę kilometrów i przy 30000 (nie mam pewności, że nie cofany) mogę powiedzieć, że silnik chodzi jak igła. Motocykle bardzo dobre i w swojej klasie jedne z największych.
Mogę także polecić Yamahę Drag Star 125. Także bardzo dobre motocykle.
Są to dwa największe choppery z klasy 125ccm.
Na zlotach wzbudzają duże zainteresowanie, bo każdy myśli, że to większa pojemność i nie mogą dowierzać, że to jest 125ccm w układzie V.
Jeśli natomiast szukasz czegoś innego to napisz.
Jeśli chcesz więcej informacji o Hondzie VT 125 to pisz bo jeździłem taką, teraz jest wystawiona na sprzedanie.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości